aureja12 parašė:
Vištos netikėtai evoliucionavo į bobas! Koks greitis![]()
Beveik toks pats kaip krentant nuo pjedestalo į purvą
aureja12 parašė:
Vištos netikėtai evoliucionavo į bobas! Koks greitis![]()
Beveik toks pats kaip krentant nuo pjedestalo į purvą
Vabaliukas09 parašė:
Merginų ar bobų 😂😂😂Nes čia tai tik bobas matau susirinkusias😂😂😂
Atleisk, bet is foto - pati mergina buvai gal pries 10 metu. Sveika atvykus i bobu rata!
Šilo_uoga parašė:
Matai sakaipati irgi toli gražu nebe mergina jau
![]()
Merginos iki 27,paskui jau moteris,tai taip aš jau nebe mergina,bet jus jau bobos😂😂😂
Vabaliukas09 parašė:
Ką man prisipažinti jog tai ne mano anketa?Kiek toli eisite su šia nesąmonė ?
Tai aišku, kad ne tavo. Ten įmetė Kiguolio nuomonę. Ir tu nuo to momento visą dieną rėki, kad ne tu ten ta moteris, kuri komentavo.
Iš kur ištraukei kuri ten būtent moteris? Nieks gi pirštu nerodė, o komentuojančių buvo ne viena
Vabaliukas09 parašė:
Merginos iki 27,paskui jau moteris,tai taip aš jau nebe mergina,bet jus jau bobos😂😂😂
O gal man 18? 😂
Vabaliukas09 parašė:
Boba tu boba 😂😂😂 sako iki 27m 😂😂😂 Fainai tai as dar mergina turinti net 3 vaikucius 😍 Oj sorry pirmiau as mama 🙏
A ir G parašė:
Tai Vabaleli, įdėk screenshota, kur parašius esi Agnei.. ir būsi įrodžius.![]()
Čia jau sapnas sapne
Vabaliukas09 parašė:
O jus tai protingos ?Sako nereik kišti vyrų tik kai paklausiau ar gavo žinute tai kai pasakiau kas čia per prikolai vyksta tai būvį atsakymas trumpas ir aiškus tik …
Nu bet tu moterie duodi
Vabaliukas09 parašė:
O jus tai protingos ?Sako nereik kišti vyrų tik kai paklausiau ar gavo žinute tai kai pasakiau kas čia per prikolai vyksta tai būvį atsakymas trumpas ir aiškus tik …
Man tai keisčiausia kodėl tu išvis pas jį klausei,ar jis gavo žinutę,juk profilis tai ten ne tavo vyro... Kam savajam galvą kvaršini bobiškais reikalais
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai