simtia parašė:
Tu tikrai trenkta, jei tikiesi, kad nei 2 metų vaikas žino, kad nukris ir nelips. Jis gali tūkstantį kartų nuo ten nukristi ir vis tiek lips. O palikti vaiką be pri…
Ir nieko nusisuks sprandą. Aš nesuprantu kaip mus tėvai užaugino net 4m o or dažnai ir mažesnius palikdami namie vienus ir ne po 5min ir kažkaip gyvi sveiki,matote aš kitaip negu jus nesitikiu blogiausio,aš matau ką mano vaikas daro ir kas jam šauna į galva sugalvoja milijoną pavojingu dalyku ir net būdama šalia ne nuo visu jų apsaugosi tad aš renkuosi gyvent be baimes ir negalvot kas butų jei butų ,nes eisi per gatve ir mašina partrenks tai ką nuo visko neapsaugosi,ir vaikai nėra jau tokie kvaili jog darytų kas jiem sukeltu pavojų saugotis nemoka tik tokie vaikai kurių mamos niekas neleido jiems patiems patirt kas reiškia lipti ir nukristi,tokie vaikis net psichologai sako nesugeba įgyti savisaugos instinkto tai sutinku jog tokie lipa ir negalvoja kur lipa. Maniškė puikiai suvokia pasekmes ir saugosi pati nes aš išugdžiau jai savisaugos instinktą .