A-guste parašė:
Mamos, kokio dydžio lovose miega jūsų toddleriai?
Maniškis dar miega lovytėje 70x120, vietos pakanka, bet kadangi rudenį lovelę turė…
Aš pirksiu turbūt normalią 120 x200, Kad būtų galima ar man ar vyrui kartu prigulti
A-guste parašė:
Maniškis dar miega lovytėje 70x120, vietos pakanka, bet kadangi rudenį lovelę turė…
Aš pirksiu turbūt normalią 120 x200, Kad būtų galima ar man ar vyrui kartu prigulti
As galvojau apie augancia su vaiku is Ikea, bet noreciau stalciu apacioje. Tai nusprendziau kuriam laikui imti 80x160. Paciai susirietus miegoti tikrai nebus patogu, bet prigulti, kol uzmigs, drasiai.
O ir zinant save, po kokiu 5 metu, nu tikrai noresiu lovyte keist. Nors vietos miegui dar bus sociai 🤗🙈
A-guste parašė:
90×140 man atrodo dabar yra gaaaal... nu žodžiu, prasiilginančią ikea lovą turim, trys padėtys, ilgiausia 2 metrai lyg ir 🤔🤔 siauresnės tikrai neieškočiau. Tiks ilgam 😊
Majaap parašė:
90×140 man atrodo dabar yra gaaaal... nu žodžiu, prasiilginančią ikea lovą turim, trys padėtys, ilgiausia 2 metrai lyg ir 🤔🤔 siauresnės tikrai neieškočiau. Tiks ilg…
Ir gražios man jos, ir nebrangios. Ir gan nemažai pasirinkimo yra 🥰
Na mes darom individualiai, kadangi reikia, kad vėliau du vaikai tilptų miegoti
o dviaukštės netinka, nes gyvename palėpiniame bute, tai stogas toks šlaitinis. Manau, kad imsiu 90x190 gaila, kad netilps 100x190.... man kažkaip atrodo patogiau plačioje miegoti 🤔 tik vat irgi bijau, kad nepradėtų naktį ateiti pas mus į lovą 🙈
adiria parašė:
Sakykit,zaros batu dydziai i didesne/mazesne puse? 🙄 Neuzkrauna "koks mano dydis" skilties programeleje, neisivaizduoju, kaip pataikyt dydi. Pedute 12.6 cm. Any ide…
Jei gerai pamenu jie didinti. Pabandykit vintede kelis dydžius Zara batukų pasižiūrėti, būna mamos realius vidpadžio dydžius cm nurodo, bus lengviau susigaudyt 😉
adiria parašė:
Sakykit,zaros batu dydziai i didesne/mazesne puse? 🙄 Neuzkrauna "koks mano dydis" skilties programeleje, neisivaizduoju, kaip pataikyt dydi. Pedute 12.6 cm. Any ide…
Vakare galiu pamatuoti 23d vidpadį
A-guste parašė:
Vakare galiu pamatuoti 23d vidpadį![]()
Dar reikia matuoti?
adiria parašė:
Didinti. Pirkau 16,3 cm (taip rašė), o vidpadis realiai 17 cm.
4 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai