A-guste parašė:
O dabar viską pakartokite suprantama lietuvių kalba 🙏🤔 nes nu nieeeeeko neina suprasti 😁
Same me🤷♀️🤦♀️
O botai bet kokie sulaiko šilumą daugiau ar mažiau. Jei vaiko kojos ir taip šaltos, gal su pasiltinimu geriau.
A-guste parašė:
O dabar viską pakartokite suprantama lietuvių kalba 🙏🤔 nes nu nieeeeeko neina suprasti 😁
Same me🤷♀️🤦♀️
O botai bet kokie sulaiko šilumą daugiau ar mažiau. Jei vaiko kojos ir taip šaltos, gal su pasiltinimu geriau.
Nikolettosmama parašė:
Labas vakaras mamytes. Ar jusu vaikuciui daug kalba? Mano dukryte sako tik mama rodydama I mano nuotrauka, o daugiau sneka savo kalba
Mūsiškis kelis žodžius pasako pilnai, bet daugiausia sako žodžių pirmus skiemenis. Pvz Ba reiškia batai, bananai, bandelės
Nikolettosmama parašė:
Labas vakaras mamytes. Ar jusu vaikuciui daug kalba? Mano dukryte sako tik mama rodydama I mano nuotrauka, o daugiau sneka savo kalba
Nelabai.
Mama, tėtis, ačiū, atę, ne, ten, čia, šeši, kas čia, taip, au, miau, mų, nėra, nu tokie maždaug padriki žodžiai. Bet nesuku galvos, ateis laikas ir pradės kalbėti
Mamos, kokio dydžio lovose miega jūsų toddleriai?
Maniškis dar miega lovytėje 70x120, vietos pakanka, bet kadangi rudenį lovelę turės užleisti naujam šeimos nariui, tai dabar užsakinėjam naują lovą vyresnėliui. Tik neapsisprendžiu dėl dydžio 🙄 nesinori keisti po 3-5m į naują.... Žodžiu galvoje sumaištis
A-guste parašė:
Maniškis dar miega lovytėje 70x120, vietos pakanka, bet kadangi rudenį lovelę turė…
mes užsakinėjom normalią 80x200, kad nereiktu spec čiužinio ir patalynės ieškot ir kad aš tilpčiau prigult 🤣 bet kai susikrauna savo visus žaislus ir kitas brangenybes, tai vietos ne per daug ir lieka :))
A-guste parašė:
Maniškis dar miega lovytėje 70x120, vietos pakanka, bet kadangi rudenį lovelę turė…
Mes pirksim iš ikea tą augančią.
A-guste parašė:
Sveiki, mes pirkome iš Ikea augančią lovytę. Labai patogu ir mažylei patinka
16 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai