Maniske mano akimis ir taip normaliai "kalbejo", kiek turim panasaus amziaus mazyliu, tai tikrai neblogai, bet pvz anyta yra pasakius, kad kaip tokio amziaus, tai "labai mazai" sneka lyginant tarkim su mano vyru. Nu kazinau, jau jungia primityvius junginukus "cia mano", "kita teta", "mama ateik", buna ir is 3 nevisai aiskiai istariamu zodziu pasako kazka, pvz "cia ma ciusiu" (cia mano sushi). O realiai pries savaite kokia belekaip pramuse ant nauju zodziu, tiesiog grinai atrodo per diena ismoko bulve, peilis, obuolys, slyva ir siaip grinai kazka pasakai, tai pabando atkartoti ir pakankamai aiskiai. Tai man kaip tik kazkaip atrodo, kad gan daug sneka, nes neisivaizduoju tada, koks ten profesorius tas mano vyras turejo but, kad ale mano vaiks nesnekus palyginus. O siaip sakyciau, kad jei neramina aplinkiniu komentarai, tai tikrai neinkit i galva, nes visi zinovai dideli ir greit vos ne raidos sutrikimus izvelgia. O jei del saves, tai kaip ir rase- ziureti visuma, t.y. suvokima, veiksmu ivykdyma kazkoki, jei paprasot ir pan
garantuotai visiems vaikams viiiiiiskas gerai, pilnai tikiu, kad kai prades sparciai progresuot su kalba, tai viskas savaiciu begy vyks, viena savaite vos 5 zodzius sako, po menesio - junginiais ar sakiniais jau su gerokai platesniu zodynu
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus