A-guste parašė:
Maniškis liepinukas (bet esu grupėje, nes terminas buvo liepos 31d) 😃
Tai mes jau atšventėm gimtadienį liepos 23d. Išnuomojau batutą, pasikvietėm draugų…
O kur cia sventet jei ne paslaptis?
A-guste parašė:
Maniškis liepinukas (bet esu grupėje, nes terminas buvo liepos 31d) 😃
Tai mes jau atšventėm gimtadienį liepos 23d. Išnuomojau batutą, pasikvietėm draugų…
FionaP parašė:
Pas mano tėvus 😉
A-guste parašė:
Pas mano tėvus 😉
Galvojau cia gal sodyba kokia ,🙂kur būtų galima batutą pasikviesti 😁smagu kai yra kur tokios erdvės ir nereik nuomotis,mums verkiant reikia namo 🙂
InetaS parašė:
Mes irgi atšventėm su batutu, labai patiko, ir šokinėjo ir čiuožėšiaip pataria, kokius batutus imt pagal vaikų amžių
![]()
Ir mes toki pat uzsisakem gimtadieniui :)) atrodo fainas tikrai, kad tik oras pasisektu
ridute parašė:
O man dar idomu, ka jus dovanojote ar dovanosite vaikams gimtadienio proga?
First bike balansinį dviratuką, bet lauke važinėti kolkas su juo bijo 🤷♀️ 
Sveikos
Kaip reikalai toms,kuriu vaikai dar miega lovelese? Nu maniskis jos ryskiai nebekencia..nesimigdo joje,tad vel tenka sedet kol uzmigs. Tai savo lovoj,tai ant sofos,siandien savo kambary ant zemes uzmigo😁😁
Tai galvoju laiks keist. Pasidalinkit kokias pirkote ir ar neiskrito niekada? Nes maniskis apsisuka pirmyn atgal kelis kart nakti,baisu,kad iskris..
Notredame parašė:
Sveikos![]()
Kaip reikalai toms,kuriu vaikai dar miega lovelese? Nu maniskis jos ryskiai nebeke…
Ikea augančią kartu su vaiku pasiėmėm, viskas liuks. Buvo kart iškritus bet tik tiek🤭 įdėjom home made apsaugą, mat ikea pati apsauga netinka - lovytės kraštas per storas.
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai