Skaistuole parašė:
Tai as ir einu privaciai 😞 is Kauno
Eina sau kaip
net sunku ką ir patarti.. būtina antra nuomonė..
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįSkaistuole parašė:
Eina sau kaip
net sunku ką ir patarti.. būtina antra nuomonė..
Skaistuole parašė:
Labukas , jei esat is Kauno pabandykit pas Greta Gruzdaite ji privačiai dirba , as pas ja po persileidimo lankausi tai superine. 🥹 Jums gal ir bus gera antra nuomone
pas ja einu lifeklinikoje
Skaistuole parašė:
Laba. Blogai, ties isprotejimo riba 🥲 dariausi hcg ir prg pirmadieni. Hcg 9726, prg siek tiek zemiau normos. Siandien po vizito - VIS DAR NIEKO NEMATO 🤯🤯🤯
…
Paziurekite per esveikata pagal data pas ka siandien laisvi laikai ten ir nueikite 🙏 sekmes 🤞
Skaistuole parašė:
Laba. Blogai, ties isprotejimo riba 🥲 dariausi hcg ir prg pirmadieni. Hcg 9726, prg siek tiek zemiau normos. Siandien po vizito - VIS DAR NIEKO NEMATO 🤯🤯🤯
…
Būtinai eikite antros nuomonės, pas kitą gydytoja.
Nebelaukite
nemenkinu gydytojos, gal tiesiog aparatūra bloga.
Kiek jūs taip kankinsite dar save...
Evutiia parašė:
Labukas , jei esat is Kauno pabandykit pas Greta Gruzdaite ji privačiai dirba , as pas ja po persileidimo lankausi tai superine. 🥹 Jums gal ir bus gera antra nuomon…
Aciu, bet butent pas ja ir buvau siandien. Iprastai einu pas Lesciova, bet ji atostogauja siuo metu tai mane perdave Gretai.. man irgi pasirode nebloga ji tikrai, bet atrodo prie tokio hcg kaip gali nieko nesimatyti 🥹 tai kadangi ir Lesciova ir Greta nieko nemato, tai gal ju aparatas nelabai koks. Greta sako, kad turint visa vaizda nuo pradzios cia labai netipine situacija, bet sako nemato nieko kas jai sufleruotu apie negimdini..
Skaistuole parašė:
…
O kokiame jūs mieste? Aš per manodaktaras ieškau gyd kai reikia skubiai. Ten galima išsiftruoti, kad per 24 valandas priimtu.
Skaistuole parašė:
…
Eina sau, galite pabandyti pas Nataliją Balasevicienę 0 610 64243 dirba Kaune Nordclinic šiaip labai žmogiška ji, manau priimtu be eilės skubos tvarka
Skaistuole parašė:
Aciu, bet butent pas ja ir buvau siandien. Iprastai einu pas Lesciova, bet ji atostogauja siuo metu tai mane perdave Gretai.. man irgi pasirode nebloga ji tikrai, b…
O kaip jus jaučiaties? Turiu omeny fiziškai.
Skaistuole parašė:
Aciu, bet butent pas ja ir buvau siandien. Iprastai einu pas Lesciova, bet ji atostogauja siuo metu tai mane perdave Gretai.. man irgi pasirode nebloga ji tikrai, b…
Jeigu lankotes baltu klinikoj, tai tikrai ten prasta aparatura. Ieskokite siandien kur galetu priimti, yra vietu ir siandien per manodaktaras.lt ziurint... Arba nuvaziuokit i kliniku priemima, pasakykite, kad skauda ir ten apziures gerai, aparatura ten labai gera. Aisku, teks laukti nemazai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai