Gintare.choliniene parašė:
atsiprasau as jusu durne ar kaip kitaip nevadinau taip kad rinkit zodzius
oj gintare uzsitrauksi dabar rustybe
oj gintare uzsitrauksi dabar rustybe
pasitaisysiu, nieko nera baisiau, kaip klausytis tokios slykscios nuomones. geriau?
mamuliss parašė:
Na o mum tada nieko nera baisiau,kap kudikelis valgantis sintetika...
ta jusu vadinama sintetika yra iseitia toma kurios negalejo maitinti vaiko del ivairiu priezasciu bet as asmeniskai turejau galimybe maitinti iki 3 su puse menesiu ir tuo didziuojuosi .
mamuliss parašė:
vien temos pavadinimas provokavo pykcius...tas patsjei mes sukurtume tema ''nemaitinu vaiko misiniu'' ne kaip skamba ar ne? tuoj subegtu maitinacios misiniu ir apka…
na tada reikejo tema pavadinti taip Maitinancios nelyskit cia
jeigu jum visiskai tas neaktualu tai kam kisti savo nuomone
dayaNuray parašė:
pasitaisysiu, nieko nera baisiau, kaip klausytis tokios slykscios nuomones. geriau?
piemenes bendravimas....
dayaNuray parašė:
Ta jam jum taip grazu ziurekit y valias kas jums neleidzia
Vickte parašė:
Mano vaikas turi 16 dantu, bet jai dar tik 16menesiu. Siulai nebemaitinti?
as visiskai nieko nesiulau as tik pasakiau savo nuomone !
ta jusu vadinama sintetika yra iseitia toma kurios negalejo maitinti vaiko del ivairiu priezasciu bet as asmeniskai turejau galimybe maitinti iki 3 su puse menesiu …
na tai vis tiek yra sintetika ir man tikrai daug baisiau atrodo kudikis ja maitinamas,nei vaikas pilna burna dantu maitinamas mp
mamuliss parašė:
na tai vis tiek yra sintetika ir man tikrai daug baisiau atrodo kudikis ja maitinamas,nei vaikas pilna burna dantu maitinamas mp![]()
kiekvienas zmogus yra asmenybe , kiekviena asmenybe turi skirtinga nuomone i ivairius klausimus tai va as pasakiau savo nuomone !!! kam mane pulti todel jei as mastau kitaip nei jus
mamuliss parašė:
na tai vis tiek yra sintetika ir man tikrai daug baisiau atrodo kudikis ja maitinamas,nei vaikas pilna burna dantu maitinamas mp![]()
ir kaip jus skiriate kudikius maitinamus misinuku kad sakote jog jums baisiai atrodo?
1 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai