jogė parašė:
Feee koks negrazus... Kazkoks is 1995-uju, kai buvo Rutos, Aistes ir pan.
Tai jei negrazus tai ko cia burbuliuoti ?
Demesio stoka ?
jogė parašė:
Feee koks negrazus... Kazkoks is 1995-uju, kai buvo Rutos, Aistes ir pan.
Tai jei negrazus tai ko cia burbuliuoti ?
Demesio stoka ?
papuosaliuke parašė:
Pritariu Gretozhkai.![]()
MAMOS,kas jum pasidare? Man slykstu kaip kisat ta maitinima mp. Taip,tai geris. As…
kiekviena zino, kas jos vaikui geriausia
topine fraze
Mary.S parašė:
Kartais galvoju, kad tikrai pilna idiotų aplinkuj... Ar aš sakiau, kad miegu su dar vienu vyru? Jums tikrai kažkas negerai. Maži vaikai šitaip elgiasi. Girdi tą, ką…
Ramiau su zodziais, as jusu idiote nevadinau. Jus cia viena visada girdite tik savo nuomone ir tiek. Juk tik jus maitinat vaika ir visas uzsipuolat del misiniu, tik jusu vyras geriausias ir mums tik pasvajot ir t.t. Tik jusu nuomone auksciau visko. Tai gal laikas jau isaugt is maistavimo amziaus ir pripazinti, kad yra ir kitu nuomoniu? Kodel kur jus isikisat ten visada rietenos ir tiek daug pastabu tik jus viena gaunat? Niekada nesusimastet apie tai?
Mary.S parašė:
Todėl, kad skirtumas tarp vienų ir kitų vaikų yra didžiulis. Tik kad kiekviena vis skirtingai tą įvardija. Plius, labai dažnai mamos nemaitina dėl savo pačių kaltės…
netikiu didziuliu skirtumu. nes yra begale kitu veiksniu.
Rasule parašė:
As suprantu kad mp geris vaikiukui. Bet kiek ir sakiau buciau maitinus mazyle bet nutiko taip ko net nesitikejau depresija. Net nenumaniau kad sitaip gali suvelti g…
Ant tokiu mamu mp aktyvistes ir nepyksta ir jas supranta ir palaiko...bet yra daug tokiu,kurios sako 'ai nesigavo,bet ir ant misinio sveiki,druti uzauga,antra irgi misiniu maitinsiu,ner ten ko kankintis',na tikrai baisiai skamba tokie pasisakymai,o paskui pacios putojasi,kad jas puolam ir pan.
Rasule parašė:
Na taip as irgi nesuprantu tu mamu pasakymo negrazi krutine bus po mp ir panasiai. Man nesvarbu kokia ji butu buvus jei buciau maitinus. Na bet dabar jau biski rami…
O kiek laiko maitinot? Zinot,kad yra galimybe susigrazint savo pienuka,jei tik yra didelis noras
tik nepagalvokit,kad jau puolu
tiesiog daugelis mamu nezino...
Ameli parašė:
Ramiau su zodziais, as jusu idiote nevadinau. Jus cia viena visada girdite tik savo nuomone ir tiek. Juk tik jus maitinat vaika ir visas uzsipuolat del misiniu, tik…
Atsargiau su žodžiais pačiai reikėtų. Taip, mano vyras man pats geriausias. Jeigu jums taip nėra, ne mano reikalas
aš nuomones pripažįstu. Kažkodėl nė vienos psiche nevadinau, kurios nepritaria. O kad dažniausiai kažkam nepatinka mano komentarai, man mažiausiai rūpi. Netoleruoju kvailių ir neketinu to slėpti. O kad nuomonės dažnai nesutampa tik parodo, kiek daug šviečiasi žmonės. Tiek daug, kad elementarių dalykų nesupranta. Tas pats ir jums galioja
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai