@gnetukas parašė:
baisus sitas filmas,fei![]()
man sitas tai dar px,man ziauresnis Pjuklas.paziurejau kelias min kazkurios ir isjungiau.per ziauru
@gnetukas parašė:
baisus sitas filmas,fei![]()
man sitas tai dar px,man ziauresnis Pjuklas.paziurejau kelias min kazkurios ir isjungiau.per ziauru
tomullia parašė:
as jums pritariu kad cia turgus..ko paklausi to nesuzinosi , o ir plius dar uzsipuls..![]()
Jei klausimas atitinka temos pavadinima, atsakymu sulauksit ir labai tinkamu.
Nebent noretusi kalbeti apie kazka priesisko temai...
@gnetukas parašė:
man pjuklas pirmos 2dalys,na 3 patiko,idomu,o vat toliau tai kaip multikas![]()
Aš tiek daug nežiūrėjau
gal jau baikit tuos gejus ir lezbietes vadinti ŠEIMOMIS jie niekada tokiais nebuvo ir nebus! Tai visgi prieme ir antra rezoliucija tos estrelos drauguzes... kraupu i ka nori paversti visa europa... nu tikrai mano vaikas nelankys darzelio ar mokyklos ten kur bus aiskinamas visas briedas apie masturbacija ar apie geru ir lezbiu ale normalius santykius!
Nonita03 parašė:
Dar kad tik nebūtų privaloma.. pala, čia su jais neaišku... kada priėmė? Biškį nuklydus buvau![]()
Vakar. Priėmė Lunacek rezoliuciją, kuri ne ką tesiskiria nuo Estrelos. Tas pats š, tik kitoj saujoj.
Mary.S parašė:
Vakar. Priėmė Lunacek rezoliuciją, kuri ne ką tesiskiria nuo Estrelos. Tas pats š, tik kitoj saujoj.
Bet kur galima pilną tą rezoliuciją pamatyt? Nes labai abstrakyi info pateikta.. "reikia siekti", "reikia mažinti.." ir t.t. o kur rast, kokiais metodais jie planuoja tai daryt?
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai