ingut3a parašė:
as irgi skiepiju vaikus.va po savaites net gaus antra doze nuo rota
O čia irgi atsargiai, gali gerklę perkast
Aš irgi skiepijau ir antrą irgi skiepisiu
ingut3a parašė:
as irgi skiepiju vaikus.va po savaites net gaus antra doze nuo rota
O čia irgi atsargiai, gali gerklę perkast
Aš irgi skiepijau ir antrą irgi skiepisiu
Lūšiukė parašė:
nepanasu, kad jums ''nei silta nei salta''nes jei taip butu, tai pabutumet protingesne ir is tolo apeitum sia tema
o db lygei tokia pati mama esi, k…
sakarmakar parašė:
O čia irgi atsargiai, gali gerklę perkastAš irgi skiepijau ir antrą irgi skiepisiu
sakai cia tokios arsios sedi
?
Lūšiukė parašė:
nepanasu, kad jums ''nei silta nei salta''nes jei taip butu, tai pabutumet protingesne ir is tolo apeitum sia tema
o db lygei tokia pati mama esi, k…
Ne manau, kad tokia pati. Tiesiog parašiau savo nuomone, ir kaip matau, kaip ir kitoms, kitaip darančiom negu superduper mamos, nevertėjo to daryti.... Čia kitos nuomonės būti negali. Tik už mp,be skiepų ir už naturalia higiena
Tris kart valio
ingut3a parašė:
sakai cia tokios arsios sedi?
Paskaityk ankstesnius puslapius,pamatysi,tuos pačius veidus, tas pačias temas ir nenuginčiajamas nuomones
sakarmakar parašė:
Ne manau, kad tokia pati. Tiesiog parašiau savo nuomone, ir kaip matau, kaip ir kitoms, kitaip darančiom negu superduper mamos, nevertėjo to daryti.... Čia kitos nu…
dar karta paskaityk zinutes
juk cia kiekviena parase savo tik nuomone, ko cia db aukas vaidinti? jei jau tokios cia negeros, tai gal vertetu save daugiau gerbt ir nesizeminti tokiose temose?
pacios uzvede tema, o poto vaidina aukas
Lūšiukė parašė:
dar karta paskaityk zinutesjuk cia kiekviena parase savo tik nuomone, ko cia db aukas vaidinti? jei jau tokios cia negeros, tai gal vertetu save daugia…
Taip parašė kiekviena savo nuomonė, o kurios nuomonė neįtiko, tai reik su žemėm mindyt? Beto niekas aukų nevaidina,bentjau aš
Na mane kaip imete i ta pasipykim tai vis ir uzsuku manau todel ir visos kitos cia paseka kas vyksta. Vakar tik paziurejau ir taip juokas paeme. Kai atsidarai tema ten tie kvadratukai su save ivertinimu. Tai speju tos kurios nenaudoja chemijos visas moko kaip gyvent ir smerkia kitas pazymi kvadrateli "jokia, nes as - tobula!"
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai