Živėliu parašė:
A tu forumu naudotis nemoki ar čia kaip? Čia tema apie depresija o ne vaiko sveikata.Išvis kreipkis į gydytojus.O ne forumuose rašinėk.
na bet pas jusu ir agresyvumas....
Živėliu parašė:
A tu forumu naudotis nemoki ar čia kaip? Čia tema apie depresija o ne vaiko sveikata.Išvis kreipkis į gydytojus.O ne forumuose rašinėk.
na bet pas jusu ir agresyvumas....
Živėliu parašė:
Pirmiause ismokit gerai isiskaityt kas puola kas ne sita mama nepuole autores.aisku ji paklause ne i tema bet ar uz tai galima pult?
lemuras parašė:
Pasiusciau ta, kuris noretu pinigu uz negyva suniuka![]()
Turek tu man dar tiek drasos prasyt pinigu![]()
Idiotas blyn
kris007 parašė:
O esate kuri kepusi žąsį,antį ar kalakutą idaryta raugintais kopustais???sake be galo skanuuu..![]()
i tema labai. Sake ir man skanu. nekepiau bet girdejau kas valge patiko
kris007 parašė:
O esate kuri kepusi žąsį,antį ar kalakutą idaryta raugintais kopustais???sake be galo skanuuu..![]()
Aš kopūstų nemėgstu tai man veee toks patiekalas, nepakeiciami man yra obuoliai ir paprasta ir skanu.
kris007 parašė:
Taip be proto skanu !!!
Patariu kept, jai dvejojete tai meskite tas dvejones lauk, nes busite nustebinta tiek jus ir jusu sveciai Jos skoniu
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai