Dievas parašė:
Galetu nuoga sudegint. Be rubu be nieko be karstu. O cia dar medienos priemaisu buna
o man visai vienodai butu ir bus,kokiu dar ten priemaisu liks
Dievas parašė:
Galetu nuoga sudegint. Be rubu be nieko be karstu. O cia dar medienos priemaisu buna
monce parašė:
Aj nu kaip kas suvokia
man tai nepatinka kad medis dar rubai kartu deginami....
monce parašė:
kad pigiausiam karste ir degina,o ne tokiam kokiam tu nori
nu as girdejau tuos kurie laidojimo namuose dirba kalbant ir dyvinantis, kad ale koks turtuolis, o velioniui rubus pigiausius pirko, ka jau geresniam karstui pinigu neturejo? o sarvojo tik 2 o ne 3 paras... ir pan. man bjauru tokios kalbos. o siaip nezinau zinok kokiam degina. mano gimine senovine, jiems tas deginimas tai kaip man kelione i kosmosa
as tik noriu kad atejus laikui mano seimai kuo maziau islaidu ir rupescio butu.
Dievas parašė:
tevo pasididziavimas... ne bet kokia, o karaliska kobra
nerin-gele parašė:
nu as girdejau tuos kurie laidojimo namuose dirba kalbant ir dyvinantis, kad ale koks turtuolis, o velioniui rubus pigiausius pirko, ka jau geresniam karstui pinigu…
man kai reiks laidot,tai nebus jokiu gedulingu pietu
nerin-gele parašė:
nu as girdejau tuos kurie laidojimo namuose dirba kalbant ir dyvinantis, kad ale koks turtuolis, o velioniui rubus pigiausius pirko, ka jau geresniam karstui pinigu…
mes tai tevukus erzinam,kad sakom deginsim,tai seke ne negalvot apie tai,o sarvot namie,ir dar sitam kambary
monce parašė:
mes tai tevukus erzinam,kad sakom deginsim,tai seke ne negalvot apie tai,o sarvot namie,ir dar sitam kambary![]()
tai va tie seni zmones uzsispiria ir viskas, pas mane dabar jau del kapo pradeda niautis. as noreciau kad mano dienele jokiu atsisveikinimu ir sarvojimu nebutu. sudegina ir isbarsto pelenus. kas nores namuose zvakute uzdegs. nenoriu kad fotosesijas prie karsto darytu... o dar kai dabar selfiai populeru tai bijau ir pagalvot jei kad pasiselfint sugalvotu
nerin-gele parašė:
tai va tie seni zmones uzsispiria ir viskas, pas mane dabar jau del kapo pradeda niautis. as noreciau kad mano dienele jokiu atsisveikinimu ir sarvojimu nebutu. sud…
Šale prigulus
nerin-gele parašė:
merginos, rytoj mano vyro gimtadienis. noriu padaryti kazka grazaus. nera koks jubiliejus, kad reiketu grandiozines dovanos. noriu kazkokios mielos smulkmeneles. ka…
Padarykit meilės kuponus
yra jų ir pirkti., bet aš padariau pati., nupirkau knygelę su plėšomais lapeliais, apipavidalinau gražiai ir ant kiekvieno lapelio užrašiau po norą vyro., ir kada jis to noro užsimano, išplėšia kupono lapelį ir duoda man, o aš turiu padaryti
o norai buvo tokie :
1. Visą dieną tik teigiami atsakymai
2. Mano vakaras tik su draugais
3. Bilietas į sporto varžybas
4 .Pusryčiai į lovą
5. 3 intymūs norai
6. 24 h be jokių priekaištų
7. Kada noriu, kur noriu ir kaip noriu
8. Pakartotinas vieno kupono panaudojimas
9. Viso kūno masažas ir t.t čia jau fantazijai nėra ribų
maniškiui laaaabai patiko
toks viršininkas jautėsi..