zinayda parašė:
Padarykit meilės kuponusyra jų ir pirkti., bet aš padariau pati., nupirkau knygelę su plėšomais lapeliais, apipavidalinau gražiai ir ant kiekvieno lapel…
Mano vyras juos gavo per gimtadieni, tai kaip vaikas džiaugėsi jais
zinayda parašė:
Padarykit meilės kuponusyra jų ir pirkti., bet aš padariau pati., nupirkau knygelę su plėšomais lapeliais, apipavidalinau gražiai ir ant kiekvieno lapel…
Mano vyras juos gavo per gimtadieni, tai kaip vaikas džiaugėsi jais
evagel parašė:
Iš esmės,tai kai žmogus miręs,tai jam iš viso dzin. Sunku tik artimiesiems![]()
Is esmes jo.... Bet gyliau ziurint.
Tam zmogui didesne kancia palaidotam but nei sudegintam
Dievas parašė:
na čia nuo žmogaus priklauso aš pvz nelabai norėčiau kad po mane pauziotų kirmelės griaužtu mano pūvantį kūną... Iš kitos pusės milijonus jau sugriaužia tai nėša čia ko taip nervintis...
Dėl kremavimo aš pritariu visų pirmą mažiau vietos užima kas didelis pliusas kai mūsų tokia didelė populiacija ir šeip manau nėra skirtumo kur tu palaidosi ar išpilsi pelenus gali vistiek ateit ten ir pasikalbėt pagerbt žmogų mirusį... Čia nuo įsitikinimų ir nuo pačio žmogaus norų priklauso
Mano mama aiškiai sakė nori būt kremuota tai tegul taip ir bus kai ateis laikas, o senelis griežtai pasakes kad normaliu būdu laidot.
saule666 parašė:
na čia nuo žmogaus priklauso aš pvz nelabai norėčiau kad po mane pauziotų kirmelės griaužtu mano pūvantį kūną... Iš kitos pusės milijonus jau sugriaužia tai nėša či…
Siaip tai kirmeles ir nesliauzioja
saule666 parašė:
na čia nuo žmogaus priklauso aš pvz nelabai norėčiau kad po mane pauziotų kirmelės griaužtu mano pūvantį kūną... Iš kitos pusės milijonus jau sugriaužia tai nėša či…
Labai sutinku man asmeniskai kremavimas labiau priimtinas mano vyras del mociutes laidojimo sake pilkit pelenus upen sudegine
ten.kita gimines puse rusai, sako ne laidojam ciela nu vienu zodziu
nerin-gele parašė:
ka mamos veikiat internete be TD? kokiuose puslapiuose dazniausiai lankotes?![]()
Siuo momentu skaitau tavo vaikas.lt
dazniausiAI SEDZIU anomalijoi
Dievas parašė:
As tos nuomones, kad jam tas pats
Bet as uz sudeginima ir tiek
Man tos ceremonijos,gedulingi pietus ir pan., tai juoka kelia
Mano mama irgi pareiske nora, kad ja sudeginciau
evagel parašė:
As tos nuomones, kad jam tas patsBet as uz sudeginima ir tiek
Man tos ceremonijos,gedulingi pietus ir pan., tai juoka kelia