monce parašė:
Siaip tai kirmeles ir nesliauzioja
idomu nes mesoje pacio atsiranda kirmeles kai ji sugesta o zmogu kazkaip konservuaja kad nebuna ju?
monce parašė:
idomu nes mesoje pacio atsiranda kirmeles kai ji sugesta o zmogu kazkaip konservuaja kad nebuna ju?
evagel parašė:
As tos nuomones, kad jam tas patsBet as uz sudeginima ir tiek
Man tos ceremonijos,gedulingi pietus ir pan., tai juoka kelia
Mano mama irgi pareiske nora, …
mano irgi, ir manau gerai kai žinai tokius dalykus
O šeip prasmė manau tame, kad žmonės atsisveikintų, paskutinį kartą paminėtų geruoju tą žmogų, pareikštų užuojautą, palaikymą na ir aišku tradiijos tos..
Aš savo laiduotuvėse norėčiau girdėt muziką arba kažką dainuojant, nes man be galo gražu, norėtūsi, kad žmonės susitaikytų ir nesielvartautų nes gyvenimas tesiasi.. Visi mirsim vieną dieną
saule666 parašė:
Sliauzioja dar ir kaip....
saule666 parašė:
mano irgi, ir manau gerai kai žinai tokius dalykusO šeip prasmė manau tame, kad žmonės atsisveikintų, paskutinį kartą paminėtų geruoju tą žmogų, pareikštų užuo…
Nu bet ne 3 dienas bliaut ir po laidoviu paest nueit
saule666 parašė:
mano irgi, ir manau gerai kai žinai tokius dalykusO šeip prasmė manau tame, kad žmonės atsisveikintų, paskutinį kartą paminėtų geruoju tą žmogų, pareikštų užuo…
ir tegul pasaulyje isivyrauja taika...
intojon parašė:
ateinu i td po ilgo laik,pasipykim +700 zinuciu ir vien apie piderastus![]()
nesiplesiu labai,bet, pirma,tAi,kad jie man yra nepriimtini.
Jau atsigavau...
bet mano tikėjimo savo išvedžiojimais nepakeisit... Nuomones taip PAT... Tad nesiplesykit cia taip baisiai...
Dievas parašė:
Nu bet ne 3 dienas bliaut ir po laidoviu paest nueit![]()
tai dar paest tai nieko,bet juk ir pagert...
-Eglė- parašė:
tai dar paest tai nieko,bet juk ir pagert...
Joo o po to ieskot kaip namo nusigaut
monce parašė:
nejuokaukit...mesa susmirsta,prisiveisia kirmeliu ir jos laimingos niamnioja numirelio mesyte
16 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai