akveja parašė:
Sveikos. Klausimas endometrita tik operacijos budu gali pamatyti?
biopsija daroma
Manoma, kad apie 20 proc. nevaisingumo atvejų susiję su imuninės sistemos funkcionavimu. Skaityti
visą straipsnįakveja parašė:
Sveikos. Klausimas endometrita tik operacijos budu gali pamatyti?
biopsija daroma
Florencia parašė:
biopsija daroma
Bet uzmigdant? Ar gali tiesiog kaip kokia paprasta prodedura paimti?
akveja parašė:
Bet uzmigdant? Ar gali tiesiog kaip kokia paprasta prodedura paimti?
NW paima paprastai, jausmas lyg imtų paprastą tepinėlį.IVF Riga daro ir su narkoze. Dariausi tyrimą ir NW, ir IVF Riga, bet atvirai pasakius man dabar kilo abejonė kodėl siūloma daryti biopsiją su narkozę, jeigu turėjai ERA arba beReady biopsiją ir buvo itin skausminga, nes man beReady ir endometrito biopsija kaip diena ir naktis skiriasi.
The Sea parašė:
NW paima paprastai, jausmas lyg imtų paprastą tepinėlį.IVF Riga daro ir su narkoze. Dariausi tyrimą ir NW, ir IVF Riga, bet atvirai pasakius man dabar kilo abejonė …
Aciu, o nw atsakymai tiesiog paimant tepineli ir kur dare rygoj su biopsija skiriasi? Ar jie vienodi?
Nes galvoju kam reikia narkozes je visgi yra kliniku kur daro paprastai
Qweasd parašė:
ANA tyrimo atsakymas
ANA 1:100 -
Taip
akveja parašė:
Aciu, o nw atsakymai tiesiog paimant tepineli ir kur dare rygoj su biopsija skiriasi? Ar jie vienodi?
Ir NW, ir IVF Riga ima biopsiją. Man tiesiog buvo biopsijos pojūtis kaip tepinėlio paėmimas. IVF Riga tiria ir uNK, o NW lyg ir netiria. Bet uNK reikia tirti maždaug 7 d. po ovuliacijos, kad žinoti uNK padidėję ar ne. NW biopsija yra imama 19-21 ciklo dieną.
Qweasd parašė:
ANA tyrimo atsakymas
ANA 1:100 -
mano ir toks atsakymas. Kažin tai blogai?
The Sea parašė:
NW paima paprastai, jausmas lyg imtų paprastą tepinėlį.IVF Riga daro ir su narkoze. Dariausi tyrimą ir NW, ir IVF Riga, bet atvirai pasakius man dabar kilo abejonė …
Nw nejaučiau jokių pojūčių, net nesupratau, kad procedūra jau atlikta. Tai tikrai nežinau kodėl gali reikt narkozės
Florencia parašė:
Nw nejaučiau jokių pojūčių, net nesupratau, kad procedūra jau atlikta. Tai tikrai nežinau kodėl gali reikt narkozės
O pas koki gydytoja Nw daretes? Kiek kainavo? Kiek reikejo laukti atsakymu?
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai