Katiara parašė:
as tai dabar sakau, kad geriau dar 5 pagimdyciau![]()
as viena su skatinamaisiais kit be gimdziau.. skirtumas yra
Katiara parašė:
as tai dabar sakau, kad geriau dar 5 pagimdyciau![]()
Dievas parašė:
kodel nukripymas vel kazkokie stereotipai ir vertinimai ? Oralinis irgi iskripimas ?
![]()
pasirodysiu kaip davatka, bet man irgi tie visi sada maza, oraliniai ir kiti,,, ne.. nedarau jokiu fintu ir nereikia.
DIVD parašė:
Mano vyras turi migrena, tai, kai uzeina as jam noriu greitaja kviest, nes atrodo tada siaubingai visas raudonai melynas, o kaip skauda net neisivaizduoju, bet mata…
Patikekit jeigu atrodo kad lai geriau tegu pjauna kojas 10 kartu.... Nei 3 dienas kokias kentet ta nezmoniska skausma.... Galvos Ir dar kai akyse raibsta.... Temperatura pakyla.... Ir dar vemt norisi... O vaistai nemacija...
Butterfly_ parašė:
pasirodysiu kaip davatka, bet man irgi tie visi sada maza, oraliniai ir kiti,,, ne.. nedarau jokiu fintu ir nereikia.
Taigi kam rupi
kam sado mazo kam malonu....
nu man irgi fuj bet jei Islenda vaikas tai ir telpa daug kas dar ten
todel faktas kad ten labai elastinga vieta
zosyte-Vilnius parašė:
Ahaypatingai dau proto reikia, 2 savaites po operacijos eiti i soliariuma
![]()
![]()
Jei zmogus gerai jauciasi,tai kokios bedos?
zosyte-Vilnius parašė:
Ahaypatingai dau proto reikia, 2 savaites po operacijos eiti i soliariuma
![]()
![]()
Nu nezinau gal as jau nebesuprantu tiek ir paziuros senamadiskos, bet man tada tik mano angelelis rupejo, net nebuvo minciu apie soleriumus ir dar bala zino ka ir dar po dvieju savaiciu kai niekas gar nesusitvarke padoriai..
Dievas parašė:
Patikekit jeigu atrodo kad lai geriau tegu pjauna kojas 10 kartu.... Nei 3 dienas kokias kentet ta nezmoniska skausma.... Galvos Ir dar kai akyse raibsta.... Temp…
tikiu ir vyras sako ta pati
Dievas parašė:
Kuno skausmus kazkaip lengva kentet nu bet galva tai ir kai regejimas sutrinka tai neduok dieve......
taigis vat...
bet tada pas mus namie nurios dienos buna, nes uzuolaidu niekas neatitraukia, o as ir i virtuve net neinu...
DIVD parašė:
Mano vyras turi migrena, tai, kai uzeina as jam noriu greitaja kviest, nes atrodo tada siaubingai visas raudonai melynas, o kaip skauda net neisivaizduoju, bet mata…
mano vyras pradzioj ir vos ne greitaja kviesdavo, dabar jau kazkaip turbut apsiprato..
jaciutedovile60 parašė:
gal jei butu jie suveike taip kai reikia tai buciau skirtuma pajutusi, bet kadangi gavosi atvirkstinis variantas tai skirtumo nepajutau..
DIVD parašė:
tikiu ir vyras sako ta pati![]()
Todel jei teks gimdyt naturoi pasakysiu kas kentejo stipresni skausma ar jusu vyras ar jus
nes as itariu kad jusu vyras.
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai