Butterfly_ parašė:
koks drastiskas irodinejimas kad Dievo nera...kokiu tikslu, idomu...
![]()
tik ne per tokią diskusiją
Butterfly_ parašė:
koks drastiskas irodinejimas kad Dievo nera...kokiu tikslu, idomu...
![]()
tik ne per tokią diskusiją
Dievas parašė:
Idijotas kazkoks.... . Neklausk geriaunes sunku paaiskint apie tai ko nesuvokia joks zmogus tame tarpe ir as.... Kazkada mokslininkai pasake Tai butybe kur mus…
Nors ir aš pamelavau. Ir aš tikiu. Tikiu astrofizika ir viskuo, ką ji aiškina, o ne kad gražus senis ant debesies viską pirštų spragtelėjimu sukūrė per septynias dienas
o jos, tarp kitko, irgi žydų sugalvotos
Dievas parašė:
is veido ypac ,,geris" as tai nesu tikra ar dar sitas tebesedi lyg ir girdejau atsistatydino
Ne sitas
sitas velnias tikras
www.bestfreejpg.com/wp-content/uploads/2015/01/pope_francis_potrait_photo.jpg sitas naujas
Juditel3 parašė:
Ne sitassitas velnias tikras
![]()
www.bestfreejpg.com/wp-content/uploads/2015/01/pope_francis_potrait_photo.j…
Kaip ateivis atrodo
Dievas parašė:
Kaip ateivis atrodo![]()
Pati tu ateivis
sitas geras, sitas taika daro ir geju neteisia
Juditel3 parašė:
Va va, pamirsauvienas geras dalykas religijoj tai popiezius dabartinis. Va cia tai geras zmogus matosi
![]()
Toli gražu. Visi tikrai geri buvo greitai nunuodyti ir kitais būdais pribaigti. Tie, kurie ilgiausiai sėdi tame poste, daugiausiai velniavos ir priverda. Jo pasisakymai gal ir liberalesni, tačiau per visą bažnyčios istoriją sąžiningi ir tikrai nuoširdūs popiežiai ilgai neužtrukdavo.
Mary.S parašė:
Nors ir aš pamelavau. Ir aš tikiu. Tikiu astrofizika ir viskuo, ką ji aiškina, o ne kad gražus senis ant debesies viską pirštų spragtelėjimu sukūrė per septynias di…
As irgi tikiu kvantine, astro fizika ir tt....
Tai pala zydu yra dar Kabala.... Kuria naudoja irgi negeriems tikslams
Juditel3 parašė:
Pati tu ateivissitas geras, sitas taika daro ir geju neteisia
![]()
As gejus nuteisciau....
o kodel negali buti ateivis ? Ateivis butinai blogas turi buti ?
Mary.S parašė:
Toli gražu. Visi tikrai geri buvo greitai nunuodyti ir kitais būdais pribaigti. Tie, kurie ilgiausiai sėdi tame poste, daugiausiai velniavos ir priverda. Jo pasisak…
Joooo
Dievas parašė:
As irgi tikiu kvantine, astro fizika ir tt....
Tai pala zydu yra dar Kabala.... Kuria naudoja irgi negeriems tikslams![]()
Aš apie savaites dienas kalbėjau...
10 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai