Mary.S parašė:
Man žinai, kas patiko? Teorija apie tai, kad moteris sukurta iš vyro šonkaulio, nors vyrai vis dar turi 12 porų. Kaip ir moterystiesiog šiaip, pamąstymui :D…
Cia tai virsune vapsie
Mary.S parašė:
Man žinai, kas patiko? Teorija apie tai, kad moteris sukurta iš vyro šonkaulio, nors vyrai vis dar turi 12 porų. Kaip ir moterystiesiog šiaip, pamąstymui :D…
Cia tai virsune vapsie
evagel parašė:
Tiems kunigams yra tas pats ar atsistoji,ar sediman asmeniskai tas pats zmogus ar kunigas,ar gydytojas,ar pardavejas,ar pan. As visus zmones gerbiu
![]()
Ne tas pats kunigui. Rašiau jau anksčiau iš patirties, kad kai per vestuves pirmoje eilėje sedejo pora ir net neatsistojo is pagarbos, nors visi stojosi, tai kunigas "švelniai" pasakė pabaigoje pamokslą. Tai vat Jaunųjų draugai matyt taip norėjo atkreipti į save dėmesį, didesnio dėmesio reikalavo nei Jaunieji nusipelnė tą įsimintiną dieną
Padarė gėdą ir tiek. Kunigas, gydytojas baigia mažiausiai 10 metų mokslų, mažų mažiausiai reikia gerbti tuos žmones ir jų profesiją, tai nereiškia,kad apsimesti žegnotis ir pan, pakanka sėdynę pakelti. Nes nei viena pardavėja nesugeba baigti tokių mokslų. O gerbti tikrai reikia visus, bet, kad dažniausiai chamiškai elgiasi tie, kas nebaigę mokslų.
Dievas parašė:
Cia tai virsune vapsie![]()
O ką tavo Kūrėjas sukūrė? Bakteriją?
Mary visai kitą požiūrį turi, tas jau aišku. Tai ir nepūskit į vieną dūdą, nes požiūris labai skiriasi.
belladonna parašė:
O ką tavo Kūrėjas sukūrė? Bakteriją?Mary visai kitą požiūrį turi, tas jau aišku. Tai ir nepūskit į vieną dūdą, nes požiūris labai skiriasi.
beviltiska esi pasidomek mokslu geriau.... ;)
belladonna parašė:
Ne tas pats kunigui. Rašiau jau anksčiau iš patirties, kad kai per vestuves pirmoje eilėje sedejo pora ir net neatsistojo is pagarbos, nors visi stojosi, tai kun…
Mano vyro brolis yra kunigas. Ir jis kazkaip paprastai ziuri i ta dalyka
is kitos puses,tai jei baznycioj draugu vestuves vyksta,o zmogus netikintis,tai jis gali ramiai ir sedet. Tai vat
evagel parašė:
Ir priesingai nei jus - kunigai nesak: "ziurekit,kad jums netektu ateiti pas mane"![]()
Kunigai nesako ir to, kad tau galva gal sutrenkta, kad eini į bažnyčia verčiama
Dievas parašė:
beviltiska esi pasidomek mokslu geriau.... ;)
Mokslininkė nuo uodegos ne mokslininkė, taip kad patariu pasidomėti nuo galvos.
evagel parašė:
Mano vyro brolis yra kunigas. Ir jis kazkaip paprastai ziuri i ta dalykais kitos puses,tai jei baznycioj draugu vestuves vyksta,o zmogus netikintis,tai jis gali…
Pirmoj eilėj sėdėti ir net neatsistoti? Tai labai jau pagarba kunigui? O gal noras atkreipti dėmesį?
Juditel3 parašė:
as net ir budama tikinti nenoreciau kad mane tris dienas laikytu dezej ir raudotu kviestiniai giedotojai. Numiriau, sudegina o paskui norintieji pasidalinti mintimi…
...kad neduok Die neislystu...
Mary.S parašė:
Milijardai vakcinoms į tas šalis tiesiog iš dangaus krenta, bet geriamo vandens ir maisto nupirkti, deja, iš tų pinigų nebeužtenka. Ir nors ir miršta iš bado ir tro…
Nepavydek
belladonna parašė:
Nesuprantu ir aš, ko jos čia draskosi. Tai jos netiki, tai tiki į kažką, bando pasirodyti protingomisGerbiu už tai,akd neina tuoktis į bažnyčia kitų verčiamos, …
visos cia tiki, klupi vakarais ir traukia maldele, tik drb reik sikanti mariaka pavaidint, o vakare atsiprasys Auksciausiojo
belladonna parašė:
Mokslininkė nuo uodegos ne mokslininkė, taip kad patariu pasidomėti nuo galvos.
Maziau grasinkis cia visiems ir manau nereiks tau to mokslo aiskint nes as tikrai pakankamai zinau apie bakterijas..... O cia savo laiko negaisiu Rasydama tau.... Galva ne dievas.... tu irgi ne jo kurinys.
17 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai