Butterfly_ parašė:
...kad neduok Die neislystu...![]()
![]()
![]()
![]()
Taigi, davatkos irgi taip daro. Einanešvankius pliatkus nešioja, po to eina pas kunigėlį nuodėmėlių išpažinti
Tegul vaidina, leisim, o tai sako iš kart tikintieji puola.
Butterfly_ parašė:
...kad neduok Die neislystu...![]()
![]()
![]()
![]()
Taigi, davatkos irgi taip daro. Einanešvankius pliatkus nešioja, po to eina pas kunigėlį nuodėmėlių išpažinti
Tegul vaidina, leisim, o tai sako iš kart tikintieji puola.
Dievas parašė:
Maziau grasinkis cia visiems ir manau nereiks tau to mokslo aiskint nes as tikrai pakankamai zinau apie bakterijas..... O cia savo laiko negaisiu Rasydama tau....…
molekuline biologija, sėkmės studijuojant toliau
Tikėjau, tikiu ir tikėsiu D.
belladonna parašė:
molekuline biologija, sėkmės studijuojant toliauTikėjau, tikiu ir tikėsiu D.
Tikek
evagel parašė:
Mano vyro brolis yra kunigas. Ir jis kazkaip paprastai ziuri i ta dalykais kitos puses,tai jei baznycioj draugu vestuves vyksta,o zmogus netikintis,tai jis gali…
Lipk blyn i ta savo medi ir sedek nespangus nesamoniu.
Butterfly_ parašė:
o sako man cia kazkas negerai su tuo medziu
belladonna parašė:
Taigi, davatkos irgi taip daro. Einanešvankius pliatkus nešioja, po to eina pas kunigėlį nuodėmėlių išpažintiTegul vaidina, leisim, o tai sako iš kart tikintie…
as neissivaiduoju D kaip senuko su barzdele sedincio uz debesu ir stebincio mus, man tikejimas yra kazkas aukstesnio ir didingesnio, nors nesu labai pavyzdinga krikscione, bet tikiu tuom, kazkokia paslaptinga gera energija, pozityviom mintim ir t.t. kaip pvz, santuoka bazinycioje realiai nieko nekeicia, gerai ir zakse, bet man tai yra iskilmingiau, auksciau, pasizadejimas sau ir D,, nu kazkaip maloniau.. todel man tai yra priimtiniau.,,
belladonna parašė:
Pirmoj eilėj sėdėti ir net neatsistoti? Tai labai jau pagarba kunigui? O gal noras atkreipti dėmesį?
o gal per daug tu sureiksmini
kunigai to nesureiksmina
Duodat cia jus
man baznycia pati didziausia pasaulyje sekta, jei eini i sia istaiga is pagarbos sutuoktiniam, mirusiam ir nesizegnoji ar nesiklaupi, tai nereiskia nepagarba kunigui, o reiskia neturejima priklausomybes nuo fanatizmo. Ir tai nesusije su tikejimu. Religiniai fanatikai niekada nepripazysta kitos nuomones.
evagel parašė:
o gal per daug tu sureiksminikunigai to nesureiksmina
![]()
o gal tavo vyro brolis tapo kunigu ne del pasaukimo o del lengvu pinigu, ir kad panu nesugrebedavo pasikabint, tai liko kunigyste, nes kitaip, tai tikras dalbajobas jis, jei visiskai jam nusisikt ant tokiu dalyku.
Butterfly_ parašė:
Tik po taves
7 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai