evagel parašė:
Tik po taves![]()
Taigi tavo medis kam jai lipti i svetima medi
evagel parašė:
Tik po taves![]()
Taigi tavo medis kam jai lipti i svetima medi
evagel parašė:
Tik po taves![]()
as is ten ir transliuoju
Dievas parašė:
Taigi tavo medis kam jai lipti i svetima medi![]()
as is kito (savo)
Butterfly_ parašė:
as is kito (savo)![]()
as tai ant kamuolio ir medzio nereik
Dievas parašė:
as tai ant kamuolio ir medzio nereik
paruosiamieji gal kankina, kad ant kamuolio?
Butterfly_ parašė:
paruosiamieji gal kankina, kad ant kamuolio?
Nezinau skausmas viska taip lauzo vos pasijudinus..... Antra diena... Prisedau sakau apramins skausmus nieko... Tam kartui atsistojus vel tragedija.... Nusimaudit noreciau ale neislipsiu dar.
Dievas parašė:
Nezinau skausmas viska taip lauzo vos pasijudinus..... Antra diena... Prisedau sakau apramins skausmus nieko... Tam kartui atsistojus vel tragedija.... Nusimaudit …
nekazka... teks kentet, paskutinis men,, isgyvensi, man tai tokiu skausmu nebuvo dideliu, tik remuo labai labai labai didelis budavo,,
Varda su teveliu isrinkot jau?
Dievas parašė:
Nezinau skausmas viska taip lauzo vos pasijudinus..... Antra diena... Prisedau sakau apramins skausmus nieko... Tam kartui atsistojus vel tragedija.... Nusimaudit …
Uzuojauta, laikykis. Jei kas rimciau ar neramins kas skambink ginei savo ir pasikonsultuok.
Butterfly_ parašė:
nekazka... teks kentet, paskutinis men,, isgyvensi, man tai tokiu skausmu nebuvo dideliu, tik remuo labai labai labai didelis budavo,,![]()
Uoj vardas seniai yra....
Kazkaip surezia Nugara.... Ramu ramu vel pajauciu kad nugara turiu
Vel ramu nu saremiai tai ir pilva gi maudzia ? Kazkaip per silpnai kad butu tikrieji
Butterfly_ parašė:
nekazka... teks kentet, paskutinis men,, isgyvensi, man tai tokiu skausmu nebuvo dideliu, tik remuo labai labai labai didelis budavo,,![]()
MAn su antru ir taip pat ir remuo ir lovoj sunkiai apsiversdavau ir bala zino kas. Ir pasirode mazius anksciau laiko daugiau nei savaite iki termino. O su didziaja tai iki paskutines ejau kaip tankas nei skaudejo ko nei blogumu jokiu nieko nebuvo.
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai