belladonna parašė:
Mnau, kad pasiilgotO tai visai baigiat nukliedėti apie vištas ir ožkas.
Apie kliedesius būtent jums ir kalbėti, jei atrodo, kad neuronus dievas sukūrė
belladonna parašė:
Apie kliedesius būtent jums ir kalbėti, jei atrodo, kad neuronus dievas sukūrė
belladonna parašė:
Jau geriau apie vistas ir ozkas, nei beprasme diskusija apie religijas ir dieva..Kokia tema beuzvestu netinka.. netinka aplenkit ir didkutuokit apie tai kas jums priimtina pagal jusu mentaliteta ir supratima..
Man labai keistas noras "įrodymų"
gi tikėjimas ir yra grindžiamas tuom, kad tiki be jokio apčiuopiamo įrodymo! O šlykščiausia yra tikinčiųjų menkinimas, kažkoks ale gailėjimas... Gailėti ko? Kad žmogus pasilieka sau teisę tikėti kažkuom? Tebūnie aš būsiu silpna ir kvaila tikėdama, kad kažkas ten aukštai mane saugo
mane, mano vaikus...
Jei esate tokios netikinčios, kaip tikite vaiduokliais?
gi tai lyg ir nėra paaiškinama moksliškai? Ar mokslas jau "pripažino" vaiduoklius?
Mary.S parašė:
O kurioj vietoj čia nepagarba, jei būdamas netikintis, tačiau priverstas apsilankyti bažnyčioje, elgiesi kultūringai, mandagiai ir tyliai? Aš saulėgrąžų bažnyčioj n…
Žiūrėkit kad dar netektų pas mane ateiti, prieš spjaudydamasi apie susitrenkimą, tamstele. Į bažnyčia niekas nepriverčia, bet jei jau atistojat tai to ir pakanka. Aš buvau vestuvėse, tai pirmoj eilėj sėdėjo prieš kunigą ir įžūliai net sėdynės nesiteikė pakelti. O kunigus gerbiu, nes jie daug mokslų baigia.
evagel parašė:
Baznycia juk visiems skirtakas nori,tas ir eina
o taisykliu kazkokiu kaip elgtis baznycioj irgi nera
![]()
Tai į svečius nuėjus irgi nėra taisyklių, kodėl aunamės batus. Italai namuose nesiauna, tai ir mes LT nesiaukim nuėję pas draugus, juk taisyklių nėra!!!
Mary.S parašė:
Apie kliedesius būtent jums ir kalbėti, jei atrodo, kad neuronus dievas sukūrė![]()
Jo man irgi buvo uzkliuve...
jaciutedovile60 parašė:
Jau geriau apie vistas ir ozkas, nei beprasme diskusija apie religijas ir dieva..Kokia tema beuzvestu netinka.. netinka aplenkit ir didkutuokit apie tai kas jums pr…
Pagal jos suvokyma tai Idialiausia tema.... Kokie nors dazai... Ar melodramos Su lemputem.
emma parašė:
Man labai keistas noras "įrodymų"gi tikėjimas ir yra grindžiamas tuom, kad tiki be jokio apčiuopiamo įrodymo! O šlykščiausia yra tikinčiųjų menkinimas, kažkoks…
Moksle yra kvantine fizika.... Mokslas Kurejo neneigia, jau kelinta karta kartoju kad diskusija ne apie dieva.. o apie religija....
Astrofizika kvantine fizika paaiskina daugeli dalyku...
mokslas kalba apie visatu dauguma.... bei dimensijas ir daug dalyku kuriu jusu religija nepasakoja... Ir neduoda. Uzbukina savo Knyga viena ir isversiu Netureti kitu dievu tik mane viena reiskia nebandyti suprasti..... Apie tikrove.
Mary.S parašė:
Apie kliedesius būtent jums ir kalbėti, jei atrodo, kad neuronus dievas sukūrė![]()
Oj kūrėjas Jūsų sukūrė neuronus, madam Mary
belladonna parašė:
Tai į svečius nuėjus irgi nėra taisyklių, kodėl aunamės batus. Italai namuose nesiauna, tai ir mes LT nesiaukim nuėję pas draugus, juk taisyklių nėra!!!
Pas mane irgi nesiauna batu ateja....
ir nematau cia nieko blogo....
belladonna parašė:
Žiūrėkit kad dar netektų pas mane ateiti, prieš spjaudydamasi apie susitrenkimą, tamstele. Į bažnyčia niekas nepriverčia, bet jei jau atistojat tai to ir pakanka. A…
Klausyk baik tu su savo grasinimais, baisi moteris esi daugiau nieko nesugebi tik Šnypšti ir linketi blogo....
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai