2015.04.22 17:19 (prieš 11 m.)
belladonna parašė:
Nors
O kurioj vietoj čia nepagarba, jei būdamas netikintis, tačiau priverstas apsilankyti bažnyčioje, elgiesi kultūringai, mandagiai ir tyliai? Aš saulėgrąžų bažnyčioj nespjaudau, alaus negeriu, nesikeikiu ir nerėkauju. Kartu su visais atsistoju, kartu atsisėdu. Tik nesiklaupiu ir nesižegnoju. Jei jums čia nepagarba, tai siūlau atsiverst sąvokų žodynėlį ir paskaityti, ką reiškia pagarba, nes akivaizdu, kad su tokia nesate susidūrusi. Aš po bažnyčias nesitrankau, daiktų nelaužau ir ant nukryžiuotojo nespjaudau. Visada elgiuosi kultūringai. Niekas neturi teisės man bent žodį pasakyti dėl nesižegnojimo ar nesimeldimo, nes tai mano teisė. Ir išvis: ar turėčiau krist ant kelių ir melstis, kai tuo netikiu ir man tai net nemalonu bei kvaila? Čia būtų nepagarba. Nuvažiavus į islamišką šalį tikrai nesimelsčiau šešiskart per dieną kilimėlį pasikojus po kojom, nes aš tai religijai nepriklausau. Ir ten niekas neturi teisės mane priversti elgtis šitaip. Tamstelė matomai kažkur susitrenkusi būsit, jei taip nusišnekate