jaciutedovile60 parašė:
cia jau nezinau greit neDama mano nenorejo visai i si pasauli jai ten labai gerai buvo
O vyrukas angsciau laiko pabego lauk
![]()
nieko praeis
ne lyga.
jaciutedovile60 parašė:
cia jau nezinau greit neDama mano nenorejo visai i si pasauli jai ten labai gerai buvo
O vyrukas angsciau laiko pabego lauk
![]()
nieko praeis
ne lyga.
Dievas parašė:
nieko praeisne lyga.
nu turetu pagal viska
Dievas parašė:
3 kg sveria dama....
bet man skausmai nezmoniski uzejo kaulu sanariu stuburo apie miega ner kalbo…
Mano pilviukas anksti nusileido ir leliukas, tai viskas buvo uzspausta, viską skaudėjo, vos paejau, miegot buvo sunku, nuo sono ant kito persiversti vos galėjau, žodžiu, suprantu ką tenka patirti ;)
O ko ta ranka melynuoja?
kyccaa parašė:
Mano pilviukas anksti nusileido ir leliukas, tai viskas buvo uzspausta, viską skaudėjo, vos paejau, miegot buvo sunku, nuo sono ant kito persiversti vos galėjau, žo…
Nezinau ranka melyna kur skauda ten melyna.... Uzpakalais, rankos kojos.... Bet nei patyne nieko
Silkverpe parašė:
As kakzur maciau, lyg ir ozka galima - pigiau lyg![]()
aha ozka kazkur apie 30 e man atrodo, bet siandienai tik ant vistos turejau
Juditel3 parašė:
aha ozka kazkur apie 30 e man atrodo, bet siandienai tik ant vistos turejau![]()
Tai va as tai apie ta ozka svarstau... Karvei ir man dar biski daugoka atrodo
Juditel3 parašė:
aha ozka kazkur apie 30 e man atrodo, bet siandienai tik ant vistos turejau![]()
O kaip cia dovanojai pati buvai susitikus su zmonem ir padovanojai ar kazkokia organizacija?
Juditel3 parašė:
gelbekit vaikus, galima padovanot dovanu, cia sone reklama paspaudziau ir padovanojau![]()
zinokis netikiu kad ir gaus jie ta vista....
Dievas parašė:
O kaip cia dovanojai pati buvai susitikus su zmonem ir padovanojai ar kazkokia organizacija?
17 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai