RauDonoji parašė:
Gal kuri gimdėte nesenai Jonavoje, įdomu ar gimdyklose vyrams palaikyti moterį viso gimdymo metu vis dar stovi tapati taburetė be atlošo, o gal pasiūlė alternatyvų?…
Yra minkštas krėslas, tai mano vyras patogiai sedėjo 😁
Žeimių g. 19, JonavaRauDonoji parašė:
Gal kuri gimdėte nesenai Jonavoje, įdomu ar gimdyklose vyrams palaikyti moterį viso gimdymo metu vis dar stovi tapati taburetė be atlošo, o gal pasiūlė alternatyvų?…
Piktoji parašė:
Tikrai? Čia kurioje gimdykloje? Su vonia ar be? Nes 2022 tokia gražuole buvo
RauDonoji parašė:
Tikrai? Čia kurioje gimdykloje? Su vonia ar be? Nes 2022 tokia gražuole buvo
Iš to streso, tai jau nepamenu ar buvo vonia 😁, bet pagal jūsų nuotrauką, tai ne šioje palatoje gimdžiau.
Piktoji parašė:
Iš to streso, tai jau nepamenu ar buvo vonia 😁, bet pagal jūsų nuotrauką, tai ne šioje palatoje gimdžiau.
Ten kur vonia ten didesnė gimdykla. O mažesnėje yra kreslas minkštas. Pati joje gimdžiau, tai buvo vos ne kaip pedikiūro krėslas platus, minkštas. Mano mama jame sedejo, kol nereikdavo man duotu rankos sąrėmiu metu😁
elita44 parašė:
Abiejose gimdyklose yra minkšti krėslai su galimybe net kojas ištiesti.
Tai puiku
Rožyte24 parašė:
Gal kas planuotas cp bus , ir kaip su dovanomis duoda sauskelniu naujagymiui ar pan. ?
Jonaviete? Esat?
Duoda viena dėžute jei ne vietine su maišeliu pirma knygele
Rožyte24 parašė:
Gal kas planuotas cp bus , ir kaip su dovanomis duoda sauskelniu naujagymiui ar pan. ?
Aš iš Kėdainių, dave dvi dėžes,daug ten visko prideta buvo, ir dar uzsipildyti prašymą savivaldybej Jonavos dėl išmokos per 6 mėnesius.
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai