Gabree parašė:
Aš iš Kėdainių, dave dvi dėžes,daug ten visko prideta buvo, ir dar uzsipildyti prašymą savivaldybej Jonavos dėl išmokos per 6 mėnesius.
Gal galit plačiau pakomentuoti kas buvo tose dėžutėse? 😊
Žeimių g. 19, JonavaGabree parašė:
Aš iš Kėdainių, dave dvi dėžes,daug ten visko prideta buvo, ir dar uzsipildyti prašymą savivaldybej Jonavos dėl išmokos per 6 mėnesius.
TheVi parašė:
Radau per jonavos savivaldybe kontakta parašiau, kvalifikuotu parašu pasirašiau gimimo įrašą bei prašyma (kuri nusiskenavau) ir išsiunčiau el laišku😊
O kaip ta parašą pasidaryti?
Gabree parašė:
O kaip ta parašą pasidaryti?
Tai arba mibile id arba kvalifikuota smart id, visus dokumentus pasirašinėju per docobit
MrsSkywalker parašė:
Dovanojo dar kuponus 25 eur į Jonavos baseina puse metų galiojimas (gal dabar jau pasikeitė nežinau)
Geltonai žalioje dėžutėje buvo:
Draudimas LT (kuponas), visokių reklamų huggies, maximos, ganrdo pašto ir kt., pėdutės matuoti lapas; akviles negazuotas 0,5l buteliukas;
Lupilu 3 sauskelnes 1 dydžio, bamboo nature), kuponai;
Gandro pašto dėžutė lovela meginys skalbti, muilas, reklamu lapu ir kuponu, babycity knygele su kuponais nuolaidų;
Maišelis su kapt kapt knygele.
Viktorija.Nor parašė:
Ar buvo kurios gimdėm nesulaukus pilnų 37 sav ?
Ar priema Jonava ?
Taip, anais metais geguže. 36sav 2d.
Extra cp dėl nubėgudių vandenų ir rankos pirmeigos.
Viktorija.Nor parašė:
Ar buvo kurios gimdėm nesulaukus pilnų 37 sav ?
Ar priema Jonava ?
Aš kaip tik kalbėjau su gydytoja. Galima vykti nuo 37sav pas juos.
Meadow parašė:
Aš kaip tik kalbėjau su gydytoja. Galima vykti nuo 37sav pas juos.
Sveika, mano gera drauge gimde ten buvo 36sav. 1d. Rekomendavo 2 ligonine arba likti pas juos. Tai raštu atsisakė tos 2 ligoninės ir liko patenkinta.
Doviliute parašė:
Sveika, mano gera drauge gimde ten buvo 36sav. 1d. Rekomendavo 2 ligonine arba likti pas juos. Tai raštu atsisakė tos 2 ligoninės ir liko patenkinta.
Gal pagal situaciją sprendžia. Nes antradienį bendravau su skyriaus vedėja. Ir ji man pasakė taip.
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai