Lakas_plaukams parašė:
Man daugiau nereikėjo, 12cd buvo echo, 14 iui.
O man kalendorius jau šiandien skaičiuoja ovuliacijos dieną,tai rytoj nebus per vėlu?
Intrauterininė inseminacija - pagalbinio apvaisinimo procedūra, kurios metu specialiai paruošta vyro sperma yra sušvirkščiama tiesiai į gimdą. Skaityti
visą straipsnįLakas_plaukams parašė:
Man daugiau nereikėjo, 12cd buvo echo, 14 iui.
O man kalendorius jau šiandien skaičiuoja ovuliacijos dieną,tai rytoj nebus per vėlu?
mamax4 parašė:
O pagal kalendorių visada atitikdavo? Darydavote testus, esate buvusi echo ovuliavijos patvirtinimui kada? Nes tie kalendoriai skaičiuoja standartus ir numato maždaug vaisingus langus, aklai nepasitikėčiau. Man testuojantis pikai tikrai svyruoja +-2 d. Jei tikrai jaučiat, kad vyksta, galite gi paprašyt echo prieš ir atsidėti pasitarus su gydytoju.
mamax4 parašė:
Taip. Jums echo metu turejo pasakyti, koks folio dydis, ir kada galimai gali buti ov ir leistis ovitrelle
akveja parašė:
Taip. Jums echo metu turejo pasakyti, koks folio dydis, ir kada galimai gali buti ov ir leistis ovitrelle
Tai ryt ryte bus aišku. Pažiūrės echo tikiuosi matys ką nors gero🤗
akveja parašė:
Bet matau is ikoneles, kad pasiseke pastoti? Cia ivf? Ar naturaliai gavosi?
Taip, po po 3 metu pastangu pastoti ivairiais budais, 4 IUI ir nuolat ieskant priezasciu, pats pirmas IVF FET sekmingas! Todel ir noriu visas drasinti nors pabandyti IVF.
Lakas_plaukams parašė:
Sveikos,
11 dpiui, testas tuščias 😞, tai skaitau jau, kad bus nepavykęs pirmas iui, klausim…
Ohhh gaila.. suprantu ta jausma, penktadieni nuverkiau visas asaras ir as.. bet jums jei baltas gal ovitrelle issivaiksciojo ir dar ryskes. Nezinau , jums spresti bet as tesciau pgr iki 14 dpo ir tik tada nutraukciau. Po pgr nutraukimo bent man tai po 1,5 dienos ateidavo mm
Del priemimo, kiek buvau pas gydytojus bando iterpti kai pasakai kad reikalinga butinai pagal ciklo dienas ateiti, as mazdaug plius minus pasiskaiciuodavau informuodavau, kad tarkim galimai reiks ta dina, bet jei ka iters i kita jei visgi mm sudurniuotu
Lollita. parašė:
Taip, po po 3 metu pastangu pastoti ivairiais budais, 4 IUI ir nuolat ieskant priezasciu, pats pirmas IVF FET sekmingas! Todel ir noriu visas drasinti nors pabandyt…
Kaaaaip sveikinu ir smagu skaityti tokia istorija ❤️ar pavyko rasti priezasti?
akveja parašė:
Ohhh gaila.. suprantu ta jausma, penktadieni nuverkiau visas asaras ir as.. bet jums jei baltas gal ovitrelle issivaiksciojo ir dar ryskes. Nezinau , jums spresti b…
Taip taip, nutraukti neplanuoju, ketvirtadienį einu kraujo ir tada oficialiai priimsiu rezultatą, tiesiog domiuosi iš anksto kaip čia ką pasiplanuoti nesėkmės atveju. Dar vilties turiu, bet labai jau mažai. ✨ Ašarų vakar jau būta, na bet nusišluostom ir toliau link 🏁
akveja parašė:
Kaaaaip sveikinu ir smagu skaityti tokia istorija ❤️ar pavyko rasti priezasti?
Tai gal ir jums taip greit pasisektu. As po 4 nesekminIUI absoliuciai nieko jau nebestikejau.
Ne nepavyko rasti priezasties...bet ir nebeieskosim, uzteks 3 vaiku
Dar turiu 13 saldytu stipriu embrionu..bet nu ne ne stop,man nebereik.
Jus dabar visos pastokit
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai