Raimunda parašė:
Pirmas sweep buvo antradieni ligonineje. Kadangi vykau i pokalbi del cp man atsake kad nera pavojaus todel cp neduos nebent daktarai matys kad greses pavojus begimd…
Atsakei anksciau nei spejau vel paklaust.
Raimunda parašė:
Pirmas sweep buvo antradieni ligonineje. Kadangi vykau i pokalbi del cp man atsake kad nera pavojaus todel cp neduos nebent daktarai matys kad greses pavojus begimd…
Atsakei anksciau nei spejau vel paklaust.
Raimunda parašė:
Nes jauciau kad paklausi . Vaiko svoris 4.370 kg
galva paliecia pirstais. Bedarydama sweep. Tikrai nenoriu skatinamuju medicamentu …
Oj tai jei galvyte siekia, tai greit jau viskas ivyks tau.
O nebandai namie skatintis pati? Karsta vonia, astrus maistas, masazas?
Raimunda parašė:
Nes jauciau kad paklausi . Vaiko svoris 4.370 kg
galva paliecia pirstais. Bedarydama sweep. Tikrai nenoriu skatinamuju medicamentu …
Sorry kad isiterpiu. ir Tau neskauda kai daro sweep?
Mergelka parašė:
Labas, Mielosios, iškilo man klausimas, kai ateis ta mano diena gimdymo jau supratau, kad reiks skambintis tuo numeriu kur yra ant nėštumo knygos, o kur važiuoti? į…
ne Maternity, o Labour
agita parašė:
ne Maternity, o Labour
mačiau atskirą skyrių Maternity, o LABOUR neteko aptikt.... kitą susitikimą klausiu midwife... nes artėja gimdymo data...
Raimunda parašė:
Mamukai. Bandziau jasu viska. Vaikstau tupineju.myliukas astrus maistaa vonia sampanas ananasas namai isciustyti uzuolaidos pakeistos
Kiekviena igausim savo patirti.
Tai kas vienai atrodo baisu ir nepakeliama, kitai vienas juokas.
Mane vakar draugas vis ramino: tu stipri, paziurek jau kiek isketejai, islauksim mazuliuko.
nu as pati turejau du sweepus, ir dar skatinamaji tampona ir du kartus zele skatinamaja i vidu. ir nieko. tai ant galo dar laseline gavau.
sweepas bjaurus reikalas, pasakysiu negraziai bet su jumoru, nieko blogo negalvodama
as sakiau kad tom kuriom neskauda kai daro ta sweepa, ir sako kad nera jau taip baisu. tai pas jas putka kaip sulinys turi but pratasyta
13 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai