Elskera parašė:
O del vitamino D kiek lasiuku duodate vaikeliams.Mums nuo gimimo liepe po 2lasiukus kasdien,bet spali pasidarem tyrima vitamino d,tai gerokai virsijam norma.
O kiek laiko prieš tyrimą negėrėt vit D? gar per trumpai?
Elskera parašė:
O del vitamino D kiek lasiuku duodate vaikeliams.Mums nuo gimimo liepe po 2lasiukus kasdien,bet spali pasidarem tyrima vitamino d,tai gerokai virsijam norma.
Lina Aug parašė:
Savaite,nors sako,kad triju dienu uztenka. Aisku, visur info skiriasi.
geranta parašė:
gal kantrybes tiek neturines MB irgi greiciau ja uzsupa,tiek miegui bakone, tiek vakare miegui,jei nneuluzta ant (.)
![]()
Na,kantrybes turiu,tik manoji neuzmigti dar didesne kantrybe turi :)Gerai,kad vakare ant (.) ji man dazniausiai uzmiega,jau naktinis miegelis jai sventas reikalas
Gydytoja sako,kad neduoti,tik nezino,kiek laiko,as pati vitaminus geriu,tai ji sako,viskas ok,jei juose yra vitamino D,tai jis persiduoda per mp,bet zindymo forume skaiciau,kad nepersiduoda.
jei nesunku prabalsuokit uz mus
Elskera parašė:
Na,kantrybes turiu,tik manoji neuzmigti dar didesne kantrybe turi :)Gerai,kad vakare ant (.) ji man dazniausiai uzmiega,jau naktinis miegelis jai sventas reikalas :…
Nu as irgi skaiciau Vitkausko knygo kad nepersiduoda.dar reikea pasiyikrint. O kokia gyd?
Elskera parašė:
Savaite,nors sako,kad triju dienu uztenka. Aisku, visur info skiriasi.
Nu aš kiek kur esu skaičiusi tai rekomenduoja bent savaites nevartoti
blogai kai nėra bendros nuomonės tokiais klausimais..
diana20 parašė:
www.tavovaikas.lt/konkursai/dalyvauk-ir-laimek/kviecia-konkursas-mano-mazylio-pirmoji-nuotrauka.d?id=63226156#dpc-c:122:p:9900
Mes ir cia dalyvaujam, tik kad cia nugaleroja renka redaktoriai
Greetaa parašė:
Mes ir cia dalyvaujam, tik kad cia nugaleroja renka redaktoriai![]()
Svarbu sudalyvaut nesvarbu kiek laike ar laimesi ar ne
waiva parašė:
sveikos, na ir atsigavo si temele![]()
del vitamino d, tai uk pvz vaikams labai retai ji duoda, jei maitini tai pati turi…
nu jo, uk tai girdejau kad taip..bet keista,ten saules mazai, per piena kazin ar kas persiduoda..as ir duociau jei ten gyvenciau..as se gyvenu,bet cia tai iki 2 metu duoda
14 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai