waiva parašė:
sveikos, na ir atsigavo si temele![]()
del vitamino d, tai uk pvz vaikams labai retai ji duoda, jei maitini tai pati turi…
draugei uk irgi net neuzsimine apie vitamina D, tai ji pasitare su gyd. LT ir duodavo po 2 lasiukus
waiva parašė:
sveikos, na ir atsigavo si temele![]()
del vitamino d, tai uk pvz vaikams labai retai ji duoda, jei maitini tai pati turi…
draugei uk irgi net neuzsimine apie vitamina D, tai ji pasitare su gyd. LT ir duodavo po 2 lasiukus
oho vos spejau skaityt
apie vaiko dienotvarke, mes kazkaip neivedinejom konkreciai nieko nei su vienu vaiku, jei galima taip pasakyt, abu susiformavo patys
ir dabar mazelis nakciai eina miegoti 9-10 val vakare, o diena visaip miega, buna val pramiega maitynima ir nekeliu maitint...o dicke nakciai eina miegot 10-11val, pietu visalaika miega ir darzeli ir namie...
del vit D, tai duodu 3lasiukus
kristeti parašė:
O maniskiam yra vitamino D trukumas, kazkaip organizmas pakankamai nepasisavina. gydytoja pasake, kad idubus krutine, dabar vartojam Ostecare. Tikiuosi, bus viskas …
Linkiu, kad viskas būtų gerai
Elskera parašė:
Na,kantrybes turiu,tik manoji neuzmigti dar didesne kantrybe turi :)Gerai,kad vakare ant (.) ji man dazniausiai uzmiega,jau naktinis miegelis jai sventas reikalas :…
O galima gert vitaminus maitinant? Norėčiau pagert, bet galvoju, kad gal nelabai gerai
šilčiau parašė:
O galima gert vitaminus maitinant? Norėčiau pagert, bet galvoju, kad gal nelabai gerai![]()
siaip kaip ir gerai butu, bet okius kurie tinka zindancioms.
forume apie zindyma rekomendavo siuos: www.hiperfarma.lt/maisto-papildai/vaikams/maisto-papildas-floradix-skystosios-gelezies-formule-250ml-20000123555-0149d91abe
netgi elevit irgi tinka, bet man jie netiko nestumo metu,nevartoju ju ir dabar. isviso kolkas jokiu vitaminu nenaudoju
šilčiau parašė:
Na reiks neskubėt su tais vitaminaisgal galit rekomenduot odontologą iš poliklinikos?
![]()
as regis pas Vitkauskiene vaiksciojau. tokia grazi rudaake gydytoja
man labai patiko jos darbas. tokia konkreti, negasta laiko
geranta parašė:
as regis pas Vitkauskiene vaiksciojau. tokia grazi rudaake gydytojaman labai patiko jos darbas. tokia konkreti, negasta laiko
![]()
Svarbiausia, kad graži
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai