auksellis parašė:
Kaip jum vardas Kornelija? Daniela?
Kornelija man neee. Vadina po to Korne, Korna, taip negražiai skamba. Man labai gražūs ilgi vardai, bet kai jie pradedami trumpint,tai praranda visą grožį..
auksellis parašė:
Kaip jum vardas Kornelija? Daniela?
Kornelija man neee. Vadina po to Korne, Korna, taip negražiai skamba. Man labai gražūs ilgi vardai, bet kai jie pradedami trumpint,tai praranda visą grožį..
ie.va parašė:
O kokiu ilgu vardu galit pasiulyt?
O mano vyras pasiūlė/išrinko Rebekos vardą ? man taip pat šis vardas prilipo, dar pilvuke mūsų mažylė, bet jau vadinam Rebekute ? Vienur reikšmšė rašo ”kerinčiai žavinga”, kitur ”jungtis”, taip pat Izaoko žmona lyg ir pagal bibliją... Dar svarstėm vardus Urtė, Sofija, Andželika, Elizabeta, Milita, Medeina, Frėja ?
auksellis parašė:
O kokiu ilgu vardu galit pasiulyt?![]()
Olivija, Salomėja - tokie netrumpinami kažkaio baisiai. Šiaip aš pati trumpus vardus tik sąraše turiu, nes pavardė ilga mūsų
ie.va parašė:
Olivija, Salomėja - tokie netrumpinami kažkaio baisiai. Šiaip aš pati trumpus vardus tik sąraše turiu, nes pavardė ilga mūsų![]()
Oj ne ne musu stiliaus bet aciu
auksellis parašė:
O kokiu ilgu vardu galit pasiulyt?![]()
Mes savo dukra pavadinome Elze, bet gailiuosi, kad paklausiau aplinkiniu ir nepavadinom Elžbieta, kai isgirdau kaip graziai vadina tokia dailia panele 16m Elžbieta man taip pritiko
Visad ketinau vaiku vardus rinkti naujoviskesnius, bet abi senesniais vardais Augustė ir Elzė. Zinau jog daug kam nepatinka bet kiek zmoniu tiek nuomoniu ;) Grazios dienos, gal vaikutis atsines gimes varda apie kuri net negalvojote, kaip manosios!
AuEl parašė:
Mes savo dukra pavadinome Elze, bet gailiuosi, kad paklausiau aplinkiniu ir nepavadinom Elžbieta, kai isgirdau kaip graziai vadina tokia dailia panele 16m Elžbieta …
Man taip pat labai daug kas sako kad vaikutis gimes varduka atsines
Man gražu ilgi vardai, bet nesinori, kad trumpintu po to ir vadintų vikte, korne, kotre.. davėm savajai Adelė vardą. Tikiuosi nevadins Ada. Auklesim, kad ji nesileistu. Aš Karolina, mokykloj bandė trumpint ir Karke vadinti. Bet nesileidau, neprilipo, tai niekas ir netrumpina mano vardo. Turiu draugių vardu Jurgita, Simona. Tai taip negražu kai Jurga ar Sima vadina
auksellis parašė:
Man taip pat labai daug kas sako kad vaikutis gimes varduka atsines![]()
Tikrai taip. Rinkomės tarp dviejų variantų Adelė ir Dija, tai liko Adelė
9 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai