urterem parašė:
Pas mane anovuliacija diagnozuota tai nepasiekia reikiamo dydžio foliai kad butu apvaisinami, tad metu bėgyje natūraliai turėjau tik kelis kartus ovuliacija su tink…
O kaip su stimuliacija sekasi auginti folikulus?
urterem parašė:
Pas mane anovuliacija diagnozuota tai nepasiekia reikiamo dydžio foliai kad butu apvaisinami, tad metu bėgyje natūraliai turėjau tik kelis kartus ovuliacija su tink…
Mostly_Sunny parašė:
Dar anksti.
na kaip sekasi Jums? Ar pavyko pirmadis IUI?
Šarlotė@ parašė:
Ši cikla sumažino vaistų dozę, nes 13cd užaugo 2 folikulai 19 ir 20mm, tai sumažino iki 5mg letrozoli, sausio 13d važiuosiu echoskopui bus matyt kiek šį kartą užsiauginsiu gražuolių.
urterem parašė:
Ši cikla sumažino vaistų dozę, nes 13cd užaugo 2 folikulai 19 ir 20mm, tai sumažino iki 5mg letrozoli, sausio 13d važiuosiu echoskopui bus matyt kiek šį kartą užsia…
Stimuliacija veikia auginimą bent jau
linkiu sekmes ir galiausiai užkimbant 🥰🙏
Šarlotė@ parašė:
Siryt buvau pas gine. 12cd, kairėje folikulas 19 mm! Šįvakar leidžiuosi ovitrelle, santykiai ryt ir uz poryt. Bet kazkaip noreciau ir poryt, nors sake bus per dažna…
Kaip įdomiai, man susileidus sakė savaite turėti santykius prieš reikia ir po vaistuku🤔
Jei nepaslaptis kur lankotės pas daktarus?
Rincia parašė:
Sveikos merginos, gal kam taip buvo... antrą kartą leidausi ovutrelle, šiandien jau 3diena kaip vėluoja mėnesinės, kiekvieną dieną darau testus ir nieko... Ar gali …
Man po ovitrelles velavo labai ilgai ir dar keistos tos menesines ir be jokiu pilvo skausmu buvo. Nestumo nebuvo.
Kiekvienas ciklas skirtingas ir gali visaip but kai ciklas stimuliuotas, kantrybes, ateis🤍
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai