Mantas1x parašė:
čia gal geriau
Pasidarykite kraujo tyrimą ir viskas bus aišku ✔️
Mantas1x parašė:
čia gal geriau
Pasidarykite kraujo tyrimą ir viskas bus aišku ✔️
Mantas1x parašė:
Kad gydytoja 23d tik rekomendavo testą daryt tai palauksiu.gal dar ryskes
tikriausiai laukiates
urterem parašė:
Sveikos, 16d susileidau otrivelle kada anksčiausiai galima pamatyti teigia nieštumo testa, jei jau užkibe būtu? 🤔 Labai sunku tas 2 savaites laukti🤭
Priklauso nuo tada kai Ovitrelle jums isivaikscios, gali buti ir po 5 ir po 14 dienu. Tai arba stebekit tai ir atsiradus vel paryskejimui bandyt krauja darytis arba jau pakentekit tas 14 dienu ir busit tikra
man asmeniskai ovitrelles sekimas labai issekino, bandysiu to nebedaryt, nes vis kazka rode ir 14 dienu po bet nestumo nebuvo. Ne veltui gydytojai ir liepia islaukt
o siaip kiek maciau cia moterys pamato ir 9-12dpo jeigu jau kas kimba
Mostly_Sunny parašė:
Lengvai viskas praėjo, kai suleido dar nebuvo ovuliave, sake lb gerwi. O dabar dvi savaitės laukimo.🙏🏽
kada darysi testuką?
panda9 parašė:
kada darysi testuką?
Dar anksti.
Mypa parašė:
Nu as visai paluzus, si cikla su Letrozolu isvis neuzaugo kiek reikejo, 12cd tik 10 ir 11mm....😞 sake nieko nebus, laukti kita menesi...va tau ir Kalediniai stebukl…
O nebandot dar stebėti gal paaugs? Man taip buvo, gydytoja sakė arba nuleidžiam rankas, nes panašus rodiklis buvo gal net 11cd, arba bandom dar stebėti gal paaugs. Nu ir ką? Už 4 dienų buvo jau 18 mm ir tą ciklą pavyko! 😊
ReDi. parašė:
O nebandot dar stebėti gal paaugs? Man taip buvo, gydytoja sakė arba nuleidžiam rankas, nes panašus rodiklis buvo gal net 11cd, arba bandom dar stebėti gal paaugs. …
Na gydytoja pasake, kad vargu ar kas bebus is ju😞 nieko nebesiule si menesi. Man naturaliam cikle 8cd jau buvo 14 ir 15mm, o si 12cd tik tiek..likau nesupratus. Kita men tiesiog padidino doze
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai