Karoole parašė:
na aš kiek kada esu tikrinusi, man pasiteisindavo tai tikiuosi kad ir čia turės![]()
Palangoj nebuvo, Mažeikiuose irgi 😔 Rezervavom ir važiavom vakar į Kauną nusipirkt 🤭 Tikimės geriausių rezultatų 🤞🤞
Karoole parašė:
na aš kiek kada esu tikrinusi, man pasiteisindavo tai tikiuosi kad ir čia turės![]()
Palangoj nebuvo, Mažeikiuose irgi 😔 Rezervavom ir važiavom vakar į Kauną nusipirkt 🤭 Tikimės geriausių rezultatų 🤞🤞
Billie1 parašė:
Sveikos, šiandien 13 dpo, testas baltut baltutėlis 😭 Nežinau ar be verta laukti pora dienų ir kartoti testą ar tiesiog nutraukti prg ir laukti mm. 😔🥺
Daryti viska taip, kaip susake daktarai
Labutis visoms, tyliai skaitinėju, stebiu visų istorijas ir tikiuosi kad ir mum kažkada ateis ta nuostabi diena🙈😍 istorijos gal nepradėsiu nuo pradžių, bet norisi bent su kažkuo kas eina tuo pačiu keliu pasikalbėti😊 ši ciklą pradėjom su letrozole, užaugo vienas 23mm folikulas,liepos 2d. vakare susileidau ovitrelle ir po keliu dienų pradėjau prolaktino žvakutes, nesuprantu savo savijautos 🙈 kažkas atrodo kad darytuosi pilve, lyg burbuliuoja, visas įsitempęs, atrodo kažkoks kitoks negu įprastai, ar normali tokia savijauta? Tos dvi savaitės laukimo žudančios, stengiuosi negalvoti, bet pačios suprantat kaip tai sunku😊🙈
Igne24 parašė:
Labutis visoms, tyliai skaitinėju, stebiu visų istorijas ir tikiuosi kad ir mum kažkada ateis ta nuostabi diena🙈😍 istorijos gal nepradėsiu nuo pradžių, bet norisi b…
Linkiu startuoti sėkimingai!!♥️ man viso ciklo metu pilve būna "nekažką" - tai kiaušides suduria, tai tiesiog pilvo apačią pamaudžia lyg per mėnesines, net nekalbu apie tai kad pilvas išvirtęs labai, ypač kai pavalgau... bet iš esmės stengiuosi net negalvoti apie tokius paprastus vargelius, nes kelionės tikslas viską atpirktų👶🏼
Mums buvo 2 ciklai stimuliuoti vaistais, abu deja nepavyko nors pas mane ir pas vyrą jokių apčiuopiamų problemų kaip ir nėra.
Dabar vėl stimuliuojam trečią kartą vaistais ir šį mėnesį jau bus mūsų pirmoji IUI. Labai dedame daug vilčių, tikimės jog jau pagaliau pavyks🙏🏽🙏🏽
22 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai