sypsenelexxl parašė:
Sveikos merginos, vis skaitinėju šią temutę ir vis noriu parašyti, bet vis nedrįsdavaulabai tikiuosi, kad priimsite
![]()
Priimsim jei ne medūza esi
Sveika prisijungusi
sypsenelexxl parašė:
Sveikos merginos, vis skaitinėju šią temutę ir vis noriu parašyti, bet vis nedrįsdavaulabai tikiuosi, kad priimsite
![]()
Priimsim jei ne medūza esi
Sveika prisijungusi
sypsenelexxl parašė:
![]()
sveika prisijungus
makadral parašė:
Priimsim jei ne medūza esiSveika prisijungusi
![]()
Prajuokinai
dabar visas naujas itarinesim ar tik nebus meduza
makadral parašė:
Priimsim jei ne medūza esiSveika prisijungusi
![]()
na tikrai ne medūza esu
pinger parašė:
Man vakar irgi buvo migrena siaubinga, bet man vakar vienu metu taisė 3 dantis, tai streso apturėjau ir tų vaistukų nemažai suleido, kad pusę dienos aptirpus buvau …
jau vakar doze vaistu isgeriau o siandien vis dar kenciu nu galvoju gal savaime praeis sie skausmai
bet vis dar nea... Nzn ar piktnaudziaut dar viena nuo skausmo tablete ar ne
sypsenelexxl parašė:
na tikrai ne medūza esu![]()
Na ka mergaites veikineja sia grazia diena ?
as tai katik baigiau skruzdelyna islipdyti
Laila. parašė:
jau vakar doze vaistu isgeriau o siandien vis dar kenciu nu galvoju gal savaime praeis sie skausmaibet vis dar nea... Nzn ar piktnaudziaut dar viena nuo ska…
as pati bandau kiek imanoma vengt vaistu, bet jei kentet jau sunku, manau geriau pasilengvint sau gyvenima viena kita tabletele
evux parašė:
as pati bandau kiek imanoma vengt vaistu, bet jei kentet jau sunku, manau geriau pasilengvint sau gyvenima viena kita tabletele![]()
nezinau kas pasidare bet jau nuo vaistu nenulipu tai ta tai ana vis skauda ... viena diena viskas gerai kita diena ziuriu vel kankina tai diegliai tai dar koks sh...
vakar vaistai siandien vaistais... meginau sukt aplink ratuku taskus kurie nuima skausma bet nieko nepadejo
evux parašė:
Tik ignoras turbut mums ir likes, niekas kitas nepadeda![]()
Truputi paskaiciau jos sapaliones... Tai man yra teke susidurti ir siek tiek dometis apie si sutrikima, kuri turi ta mergaite. Dazniausiai si beda budinga paaugliams, turintiems lakia vaizduote, bedu seimoje, demesio stoka,tevu nesirupinima, bendravimo realiame gyvenime sutrikimu. Tiesiog: prisigalvoja istoriju, kurios kelia daug emociju, gailesti ir megaujasi demesiu... jus rupinates, komentuojate, domites "Kaip toliau viskas vyko?"- butent tas jai ir patinka, demesys. Kadangi, isijautusi i vaidmeni, pamirsta ka sake anksciau - pagaunama meluojanti... Ir vel registruojasi, vel kuria istorijas. Norejau tik pasakyti - venkite rodyti betkoki demesi ir jai pabos
laurutis1991 parašė:
Na ka mergaites veikineja sia grazia diena ?as tai katik baigiau skruzdelyna islipdyti
![]()
![]()
eik tu sau, kokia gundytoja
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai