semaniux parašė:
manau kazkiek gali gauti, o gal tiesiog isliks bedarbio pasalpa + uz vaikuti i savaite apie 20svarukita karta kai eisi atsizymeti ir paklausk
![]()
papasako…
gerai,kita sav.eisiu,parasysiu po to,aciu
semaniux parašė:
manau kazkiek gali gauti, o gal tiesiog isliks bedarbio pasalpa + uz vaikuti i savaite apie 20svarukita karta kai eisi atsizymeti ir paklausk
![]()
papasako…
gerai,kita sav.eisiu,parasysiu po to,aciu
Simoniooke parašė:
Labas mamytes,gal kas zinote,ar gausiu kokia motinystes pasalpa,jei esu bedarbe? Virs trieju menesiu jau birzoj stoviu
gausi 500 kur priklauso kai gimsta vaikas,
Tuos 20 svaru gauna visos iki kol sueina vaikui 18
o bedarbio pasalpa manau negausi nes busi dekretinese atostogose ir negalesi ieskotis darbo,susitvarkysi child tax kreditus ir vorking tax kreditus kai gims vaikelis,jie damokes kiek truks pajamu tavo seimai,beto gali kreiptis i hausinga kad apmoketu namo nuoma jei pajamos mazos,kai prasides dekretines nuo 7 men nebereiks eit i birza atsizymet,
o dekretiniu negausi nes jas moka darbas jei esi isdirbus nemaziau pusmecio ...
o birza tau dabar moka kanors tuos tris men ?
coliuke1515 parašė:
Na bet kai sueis 18 ar kiek ten metu vargu ar pasirinks lt pilietybe...
vaikui nereik pasirinkt jei pirmaja tures airiska antraja gali turet lietuviska,visa gyvenima gales turet dvi pilietybes.bet va jei pirmaja lietuviska padarysit tai antros negales,tures atsisakyt tos lietuviskos kad gautu kita,nes lietuva leidzia tik viena turet,o va anglai leidzia dvi
phoenix parašė:
gausi 500 kur priklauso kai gimsta vaikas,
Tuos 20 svaru gauna visos iki kol sueina vaikui 18
labukas,aciu uz atsakyma,aha ,gaunu bedarbio ir hausinga,siandien gavau nesciosios knyga,katik persiskaiciau kokios pasalpos man priklausys,tai ju gan ivairiu yra,zodziu esu rami,o kelios pazistamos sake nieko negausi ;)
Simoniooke parašė:
labukas,aciu uz atsakyma,aha ,gaunu bedarbio ir hausinga,siandien gavau nesciosios knyga,katik persiskaiciau kokios pasalpos man priklausys,tai ju gan ivairiu yra,z…
mano kaimyne aire stovejo birzoj ir nieko negavo tik tuos 500 ,nezinau nuo ko priklauso nuo seimos pajamu metiniu greiciausiai.as pavyzdziui nedirbu tik vyras dirba ir negaunam nieko isskyrus tuo 20 svaru benefitu,nes vyro alga uztektina :)jie viska apskaiciuos jugi kiek ko truksta tiek ir damokes,daugiau nei priklauso tikrai neduos ;)
beje stoviu eilej jau 4 metai ir nezinia kiek dar stovesiu
phoenix parašė:
mano kaimyne aire stovejo birzoj ir nieko negavo tik tuos 500 ,nezinau nuo ko priklauso nuo seimos pajamu metiniu greiciausiai.as pavyzdziui nedirbu tik vyras dirba…
del pasalpu jau susizinojau,gausiu neviena,nes pradirbus 6.5 metu.O del namo,tai pas musu mazas miestelis,tu norinciu nera simtai,tai metus mazdaug laukti,zinoma nevisi gauna :))
Simoniooke parašė:
del pasalpu jau susizinojau,gausiu neviena,nes pradirbus 6.5 metu.O del namo,tai pas musu mazas miestelis,tu norinciu nera simtai,tai metus mazdaug laukti,zinoma ne…
tai saunu teda ;)
iva2 parašė:
Sveikos mamytes.As tai pat esu bedarbe ir stoviu darbo birzoje.Laukiuosi antro vaikelio.Noriu paklausti gal kas yra girdeje , kad gauna antra karta 500 svaru pasalp…
nea, ji mokama tik pirmam vaikui
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai