labas
ka pietukam gaminat,man jau taip viskas pabode
Sveikos mamytes, patarkit prasau, ka daryti. Vedu savo suneli i masazus ir dar mums prirase vandens proceduru, kurias aisku galima pasilikti ir velesniam laikui, bet sako masazu efektyvumas didesnis is po voniu, bet man truputi neramu, kad dabar tokie salciai, kaip po to is po tu voniu i lauka iseiti, nors tik iki masinos reikes nunesti, bet vistiek neramu. Kitavertus daug mamu veda, net eiles dabar yra i tas voneles, be to is po voniu neiskart i lauka, o dar i masazus ir tik po ju namo. Tai vat neapsisprendziu, ka daryti, kokia jusu nuomone?
vaidona parašė:
Sveikos mamytes, patarkit prasau, ka daryti. Vedu savo suneli i masazus ir dar mums prirase vandens proceduru, kurias aisku galima pasilikti ir velesniam laikui, be…
as dicke vedziua ziemos emtu.ejom ir i vandenuka.manau is po proceduru neskuband reikia pabuti pusvalanduka ir galima eiti i lauka.is masinos iki namu ir pn manau nieko nenutiks ;)
giedrerim parašė:
labas
man ir ideju nulis,makaronai bus pietums
M.I.L.K. parašė:
as dicke vedziua ziemos emtu.ejom ir i vandenuka.manau is po proceduru neskuband reikia pabuti pusvalanduka ir galima eiti i lauka.is masinos iki namu ir pn manau n…
O kiek laiko buvo dukrytei kai vedei?
Mano drauges mergyte apsirgo jai dabar 8 men po voniu i masazus ir i masina
gaila kai tokie maziukai serga...
Kas liecia gimdymus tai pirmaji taip pat pernesiojau pora savaiteliu,antraji nepilnai savaite
bet as zinojau kad pagimdysiu ta diena,nes tam nusiteikiau...pagulejau karstoje vonioje...dar ismeginau viena buda
ir per pietus veikla prasidejo
tai kazkaip kaip zinojau tai ramiai ir nusiteikusi buvau
vaidona parašė:
O kiek laiko buvo dukrytei kai vedei?
ejom 2 men,tai buvo pavasariop jau.bet saltas buvo kiek pamenu.ir ejom virs metu
ruta056 parašė:
Mano drauges mergyte apsirgo jai dabar 8 men po voniu i masazus ir i masinagaila kai tokie maziukai serga...
o ar tikrai nuo to susirgo? ;) ne pasigavo koki virusa? ;) o pertrauke?
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai