Guaca parašė:
man pastoviai skauda
klubo sanarius. dare ir
Ir man taip pat klubo sanarius paskauda, kartais net labai stipriai
Žvynelinė - viena nemaloniausių ligų, nes odos pažeidimai yra aiškiai matomi, o apie pačią žvynelinę sklinda nepagrįstų mitų ir klaidingų teiginių. Skaityti
visą straipsnįGuaca parašė:
man pastoviai skauda
klubo sanarius. dare ir
Pukutepu parašė:
as peranksti pasigyriau kad po nestumo/gimdymo
dingo
zvyneline galvoje. pries pora sav ismeciau xamiol, daivobet tepalus. taip ju niekada ir nepanaudojau.
o dabar, pries pora dienu, grizo galvoj zvyneline su trenksmu
Guaca parašė:
as peranksti pasigyriau kad po nestumo/gimdymo
dingo
dvi bangos man buvo. viena neužilgo po gimdymo, kita - nustojus žindyti
arba sutapimai, arba dėl hormonų šuolių...
Man su pirmu nėštumo nebuvo jokio paūmėjimo, bet su antru tiek išplito, kad net ant kaktos, iš nugaros ant kaklo ir tarp ausų buvo matyt, grifka pati namuose nusikirpau, nes gėda buvo į kirpykla eit, o ant kaktos realiai matėsi žvynai, plaukai išslinko.. Ir ant krūtinės atsirado.. Padėjo tik salicilio aliejus ir dermovate. Ir dabar yra išnyke, bet tas išplitęs paraudimas tebėra. O jūs dažotes plaukus? Man tiko garnier olia dažai ir nuo tų aliejų dažuose sumažėjo žvynelinė.
Sveikos, nezinau ar galima, bet pabandysiu. Turime likusius du Daivobet gelius, https://www.nvaistine.lt/daivobet-50-mikrogramu05-mgg-gelis-30-g, gal kazkam aktualu bus.. Galiojimas iki 2022.05. Tiesiog atliko mums, nes vyras taip ir gydesi...kam idomu, rasykite asmenine zinute
linki parašė:
Kas galėtų rekomenduoti gerą dermatologą su psoriazės problemom Vilniuje?
esu lankiusis pries keleta metu pas prof. Milda Bylaite-Bucinskiene (www.skin.lt yra telefonas klinikos, Ateities g.) patiko ir bendravimas su pacientu, ir profesionalumas. manau kad Vilniuje "kietesnes" uz ja nera. tikrinau kainas siuo metu - brangoka konsultacija, bet manau verta. toj klinikoj visokios ten irangos yra, tikrai labai moderni.
Dar yra BalticDermatology (Ateities g.1E, prie Rimi), esu ten irgi ejusi del zvynelines galvoje.
Sveiki man nesenai atsirado zvyneline, tai nieko daug nežinau, esu iš po gimdymo 6 men, ir jau galva pilna kaip pleiskanų, turiu krema ir sampuna naudoju bet nepadeda o ant tamsiu plaukų gerai matos, norėčiau nusidazyti šviesią spalva, bet ar galima dazyti plaukus, seniau visada būdavo šviesiųs plaukai, tai ir nežinau ar galima ar ne
mille765 parašė:
Sveiki man nesenai atsirado zvyneline, tai nieko daug nežinau, esu iš po gimdymo 6 men, ir jau galva pilna kaip pleiskanų, turiu krema ir sampuna naudoju bet nepade…
Dažau maždaug kas du mėnesius. Renkuosi dažus be amoniako
mille765 parašė:
Sveiki man nesenai atsirado zvyneline, tai nieko daug nežinau, esu iš po gimdymo 6 men, ir jau galva pilna kaip pleiskanų, turiu krema ir sampuna naudoju bet nepade…
Tai dažykitės, kodėl sugalvojote, kad negalima dažytis?
Stenkitės mažiau galvoti, kad čia labai jau baisi liga ir pan., nes žvynelinė labai mėgsta stresą. Sveikatos
Man galvoj dar nieko, nes kai paūmėjimas, galiu vaistais pasiteplioti, bet šią žiemą labai vieną antakį "užpuolė", ant voko...na tepu riebiu kremu ir po dušo tie žvynai rankšluosčiu nusivalo, bet nedžiugina tokia situacija, labai laukiu vasaros.
25 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai