lėlytė... parašė:
nieko sau istorijajau lyg ir pagimdai... viskas praeityje ir še tau kad nori... na svarbu, kad viskas gerai baigesi, o pas ka gimdei?
Pas Z.Kriuniene. per gimdyma maciau pirma ir paskutini karta...
Josvainių g. 2, Kaunaslėlytė... parašė:
nieko sau istorijajau lyg ir pagimdai... viskas praeityje ir še tau kad nori... na svarbu, kad viskas gerai baigesi, o pas ka gimdei?
Pas Z.Kriuniene. per gimdyma maciau pirma ir paskutini karta...
miskutee parašė:
Man irgi buvo like placentos gabaliukas,bet man ji pasalino iskart po gimdymo,tai net vaiko kaip gime nemaciau,poto jau tik kaip sutvarke.
O pas mane ne gabaliukas buvo.. ir niekas nieko nepastebejo, kad yra..
karolina0204 parašė:
O pas mane ne gabaliukas buvo.. ir niekas nieko nepastebejo, kad yra..![]()
Siaubas!!!
Svarbiausia, kad viskas laimingai pasibaige. Aukite sveikuciai ir stipruciai
KIEK GIMDYMU, TIEK ISTORIJU. PIRMAS - cezaris - tariausi su gydytoja, ji pati pasake kaina 800lt.(ja maciau tik per operacija ). Po poros metu ANTRAS cezaris. Ziurejo gal pora gydytoju ir sake pagimdysiu. Bet po termino praejus trim dienom, kai nuejau tonusu pasitikrint, skyraus vedeja pati isoperavo po poros valandu. Kaina - 0 lt.
Abu kartus zaizda perriso tik sekancia diena po operacijos - manau taip ir reikia, kazkas forume buvo tuo nepatenkintas (kam ten lyst, jei nera jokiu simptomu, kad kazkas negerai).
Kudiki moke zysti jau pirma diena, viskas tvarkoj su prieziura
TRECIAS - dar ti vasara. Idomu, kaip gi viskas bus :)... bet ruosiuos CP sioje ligonineje
lėlytė... parašė:
pumpotauksleli, smagu, trečias vaikutiskas operavo antrą kartą ir ar turi dabar kažkokį daktarą jau nusižiūrėjusi, ar nesitarusi operuosiesi? Mane domina bendrai, kaip ten daktarai, akušerės...nes planuoju gimdyti arba CP būtent čia.
Pavardes, operavusios antra kart ,nezinau. Bet tai buvo skyriaus vedeja. Gieztoka, mazai kalbanti trumpais juodais plaukais. Jei neapims panika, tai su niekuo nesitarsiu :)) ( nors kai ispjove antraja, tai sake, sugrisk dar karta - sunaus :), tik NE PO DVIEJU METU!!!. O man kaip sykis vel taip nutiko.
katia26 parašė:
Sveikos mergaites as ryt is pacio ryto vaziuoju jau laikas atejo esu susitarusi su gyd. del cezario, tad papasakosiu kita savaite jums kaip viskas praejo nes irgi cia daug prisiskaiciau yvairiausiu istoriju ziaurei bijau, su pirmu visai nieko nebijojau , o dabar bijau![]()
Labuka, viskas bus gerai, maziau reik skaityt, nes panika tada apima
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai