rasele0605 parašė:
Neduoda
Kodel klaidinate? Jei yra laisva - duoda net nerezervavus. Ten net lovos specialios pooperacines. Birzeli po cp gavau tokia.
Josvainių g. 2, Kaunasrasele0605 parašė:
Neduoda
Kodel klaidinate? Jei yra laisva - duoda net nerezervavus. Ten net lovos specialios pooperacines. Birzeli po cp gavau tokia.
Zazzaa parašė:
Vienoms duoda, kitoms ne, reiks per sekanti vizita pasidomet ir jei tik imanoma rezervuotis 😊
Nerezervuoja ;)
rasele0605 parašė:
Nerezervuoja ;)
Jokiu nerezervuoja? Pas mane planinis cp, tai tiktu vip arba ta vadinama pooperacine su wc ir tuoletu.. 🤷🏻♀️
Zazzaa parašė:
Jokiu nerezervuoja? Pas mane planinis cp, tai tiktu vip arba ta vadinama pooperacine su wc ir tuoletu.. 🤷🏻♀️
As gulejau su planiniu. Man sake, kad jeigu laisva - duos. Tai pries operacija tokioj palatoj iskart ir palikau savo tases, nes katik buvo atlaisvinta. Pries tai gulejau pataloginiam. O siaip nerezervavau. Tik paklausiau ar gausiu. Tai ats buvo, kad jei laisva bus - butinai, nes net lovos ten pooperacines (mane i ja pergulde parvezdami po cp i palata, t.y. is palatos atsiveze ta lova ir su ja grizau).
Ir uz ta palata su wc ir dusiuku nieko nemokejau. Vyras likes tik pirma nakti buvo, kad mazyle butu su manimi (padejo persiguldyti ant kitos kruties ir keite nakti pampi. Veliau stojausi ir jau pati pasirupinau). Tai vyras mokejo uz lova tuos standartinius +-4eur. P.s. niekam nieko nemokejau, nesitariau ir nerezervavau. Bet viskas liuks buvo.
solnike parašė:
Ir uz ta palata su wc ir dusiuku nieko nemokejau. Vyras likes tik pirma nakti buvo, kad mazyle butu su manimi (padejo persiguldyti ant kitos kruties ir keite nakti …
Aciu uz issamu atsakyma, o kiek laiko laike ligonineje po cp?
LaQueen parašė:
Tai tada kažkiek ir džiugu, nes galvoju jei tie visi: rieke duonos, kubelis sviesto ir slapenke tai nebutu ka valgyt, bet jei nors kiek primena namini skanu maista…
Gimdžiau sausį. Tad maisto vertinimas šviežias. Maistas asmeniškai man tai neskanus. Buvo ir ta pati duona su slapenke ir sviestu. Sriuba grynas vanduo. Apie antrą pietų patiekalą tyliu.
Zazzaa parašė:
Aciu uz issamu atsakyma, o kiek laiko laike ligonineje po cp?![]()
Ne manęs klausiat, bet čia standartiškai laiko 6 paras. Aš CP turėjau 7dienį 4.00 ryte, tai paleido penktadienį popiet, nes gerai jaučiausi ir pasakiau, kad jau noriu namo. Tai ir nebelaikė tos šeštos nakties
Zazzaa parašė:
Turejau sioj ligoninej du planinius cp, abu kart negavau tos mokamos palatos nes buvo uzimta. Rezervuoti neleidzia. Po operacijos laiko 5 paras ;)
Zazzaa parašė:
Tai jei atliekamas cp, tada duoda iskart palata su wc ir dusu? Nereik papildomai moket ar rezervuot jos? 😊
neduoda. renkiesi pats. Mano atveju nebuvo, bet mano palata buvo priešais wc ir dušu ir virtuvele šalia. tai mum su vyru pasiseke. Laike 6 d visas d vyras buvo sumokėjom tik 27 eu
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai