linutesl parašė:
Aš čia.Viską perskaitau, tik ne visada parašau. Nes pavasaris pas mus atėjo
![]()
Tai vis kieme krapštomės. Vakar prisisodinom braškių ir juodųjų serbentų. Į vazonus...kažin ar pastariesiems ten ilgai patiks![]()
Gal kas žinot, kaip kačių tuoletą iškraustyt iš savo gėlyno?![]()
Vakar apturėjom laaabai nemalonų įvykį. Pro namą ėjo du vaikai valgydami čipsus. Tuo tarpu vyras buvo kieme ir pamatęs, kad vienas iš jų numetė šiukšlę,priėjo,uždėjo ranką ant peties ir paprašė ją pakelt ir nei piktai, nei ką. Po valandos atvažiavo tėvai ir užkūrė mums tokią pirtį.Tėvas taip rėkė ant mano vyro, kad ne tik mūsų gatvė, bet visas kaimas turbūt girdėjo. Šaukė: "Tu lietei mano vaiką, tu liepei paimt šiukšlę" Pradėjo mėtyt mūsų kieme šiukšles ir staugė: "Mėtau ir ką tu man padarysi".Grasino mums policiją iškviest. Labai sugadino nuotaiką, nesmagu prieš kaimynus...
![]()
na tikrai... siaubingai nemalonu
paskiau ir uzauga tokie, kuriem jura iki keliu ir nosis i debesis uzriesta...
o kates labiausiai nemegsta citrusiniu vaisiu kvapo
prie acto ar cesnako jos pripranta
o citrusiniai vaisiai jom peilis. nors nezinau, kaip ten tuos gelynus ispurksti reiketu ir ar labai jas paveiktu lauke

Dar nesivarto, bet bando. Dantu ir neturim tik kisa viska i burna is eiles ir seilejasi. Dienos metu bardakas- jokio grafiko. Luzta mazius apie20- 21val., o keliasi apie6-7val. ir nors ka daryk neina permust, kad ilgiau miegotu.

). Daugiau nebedarysiu, nes netenku savitvardos. Geriau morka ar vaisiu suvalgyciau. Vis nauda butu... Kaip maitinancioms mamos sekasi prisiziureti sveika mityba
?
visiskai as tos mitymos neprisiziuriu
bet patiko paskiau labai. tik, deja, paskiau nutraukiau sporta ir apskritai apsileidau