Eska parašė:
as ir senuose Dena gimdziau
bet mano palatoj buvo toletas
tik i dusa tekdavo paejeti
o naujuose dar nesu buvus palatose... sakai grazu, ane?
tiesa toks klausimelis yra
o tu pati susitvarkysi ta vieciuke, ar depiliuotis eisi? as galvoju eiti pirmad, tik bijau kad neissauktu gimdymo, nes labai jau skauda
oo nezinojau kad senuose yra tuoletai su palatom, nes as gulejau paskutineje pamenu ir keliaudavau i tulika per visa koridoriu
o cia grazu patikek, ir dar vakar gydytoja man siule sako jeinori yra seimynines palatos 1 paros kaina 60 lt bet reikia is anksto uzsisakyti, nezinau matysim, gal kartais ir taip bus laisva,nes nezinom kaip su dukra darysim, ar ja tetis kitom dienom pats paziures, ta prasme nuves i darzeli o paskui pas mane atvarys, ar jei ja kur paliksim tada jis butu su manimi visa laika
nea paciai nera valciu susitvarkyti, o eiti ten as nedrysau, nes skausmelis per didelis, baisu kad gimdyt nepradet, tai man vyras sutvarko jau kelinta karta, klausiau jo ar sakau tau gal nesinori, sako baikkkkk juk cia normalu , taip kad namie turiu tam reikalui pagalbininka
tai va vakar buvau pas savo gydytoja, tai apziurejo mane nuo iki : ant kedes apziurejo kakleli, nes man jau po biski eina gleives panasios i kamsti, tik be kraujo, tai sako cia del to kad jau kaklelis trumpeja ir minksteja, todel ir tuos skausmus jauciu daznai, leliuko galvyte dar nera labai zemai, bet pilvas pakrites jau zemiau , tai rodo kad jau po biski viskas juda ta linkme kad gimdymas ruosiasi, bet laiko dar yra , paziurejo ekoskopa parode man leliuka ismatavo sako vandenu norma, ten apie 12 cm,o ka tas reiskia nezinau , bet sake norma, tada rankytes rode prie veiduko laike maziukas, tai irgi geras zenklas, plaukioja ta balta varskyte, ir bahuras sveria 3.5 kg jai rode, bet nustebau nejau jis per 2 savaites priaugo 700 gr
tai kas bus dar po dvieju, man net baisuuuuu
kazkaip tikiu kad gal jis bus mazesnis, nes jetau kaip as ji isgimdysiu
ir dar dare CTG tyrima, rase sirdele ir toniukus, nu ir ten viskas ciki, na gryzau patenkinta , nes apziura nereali buvo ...jau esu priaugus per visa nestuma 15,8 kg , spaudimas geras
ir iseinant gydytoja juokesi gimdyk sako penktadieni as budesiu, sakau butinai, bet is tikro kaio noreciau kad ji butu ziauria iramesne buciau, nes man ji labai patinka
taip ir issiskyrem besijuokdamos
ai dar pasakojo kad nestukes kurios jau gimdo ne pirma karta tai ju kaklelis atsiveria ir minksteja kartu, o pirmakartems tai pirma minksteja paskui veriasi, taip kad sake nesnausti skubeti vaziuoti jei jau vandenys nubegtu, arba saremiai kas 10 min..nes buna ivairiu situaciju , pasakojo vien agera istorija kai mama atvaziavo gimdyti 6 karta
atrode keistai sako man saremiai kas 9 minutes ir sedi sau su sypsena , tvarkosi daiktukus o buvo 8 vakaro, apziurejo tada ja 10 val ziuri jau 3 cm, o dar po 20 minuciu jau laike leliuka, ot geras ane, zodziu esam nebenuspejamos kai gimdom ne pirma karta