mistikaaa parašė:
Wau tikrai labai grazu![]()
![]()
Jooo, labai grazus
mistikaaa parašė:
Wau tikrai labai grazu![]()
![]()
Jooo, labai grazus
Brigitar parašė:
Kad zinok net nezinau ar verta, nes pamirstu as tuos vaistus, nemegeja as juVa 2 dienas pirstai kaip bandeles buvo, dabar kaip niekur nieko ne but nebuve
![]()
jai sutins labai keturiom pabuk praleis skyscius prateketi ir nebetins
vasaros braske parašė:
Nu, bet Mylimuko gaus velniu kai pasirodys... Bet man atrodo ji jau pasirodys su leliuku, o jei ne, tai tada labai negera ji![]()
tai wirgute gi irgi dingus
braske paziurek pagal sarasa kiek dingusiu turim
jamele parašė:
man tai is po nakties baisiausiai buna pirstai sutine..ir skaudena, lankstyti sunku..paskui isidienojus kazkaip lengviau...bet jausmas tai vistiek nekoks
![]()
Uzjauciu del tinimu as jus mergaites
Sveika prisijungusi, kiek metuku tau ir is kur esi?
Rutele85 parašė:
tai wirgute gi irgi dingusbraske paziurek pagal sarasa kiek dingusiu turim
jo, ji ir dingus, o dar kiek be jos dingusiu, bet jauciu slapukes skaito, tik nieko neraso
jamele parašė:
man tai is po nakties baisiausiai buna pirstai sutine..ir skaudena, lankstyti sunku..paskui isidienojus kazkaip lengviau...bet jausmas tai vistiek nekoks
![]()
dabar aplamai skysciai kauptis pradejo iki 38 savaites paskui jau eis lauk jie
o siaip va mane mokino tai ir as dalinuosi gal per daug jau
keturiom i val po 15 minuciu pabuti ir spanguoliu kapsules pagerti urinali arbe naturalias spanguoles
vasaros braske parašė:
jo, ji ir dingus, o dar kiek be jos dingusiu, bet jauciu slapukes skaito, tik nieko neraso![]()
vejavaike kaip issikele i vilniu taip ragai niekur neberase
Rutele85 parašė:
dabar aplamai skysciai kauptis pradejo iki 38 savaites paskui jau eis lauk jieo siaip va mane mokino tai ir as dalinuosi gal per daug jau
keturiom i val po 15 minuciu pabuti ir spanguoliu kapsules pagerti urinali arbe naturalias spanguoles
O arbata skyscius varanti netinka?
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai