Eveliuuukas parašė:
uoj ne tave vienalabukas visoms
![]()
daug priraset...
Labas, jo negerai taip
atrodo noriu miego bet kaip nemiegu taip nemiegu
Eveliuuukas parašė:
uoj ne tave vienalabukas visoms
![]()
daug priraset...
Labas, jo negerai taip
atrodo noriu miego bet kaip nemiegu taip nemiegu
klosdzei112 parašė:
Labas, jo negerai taipatrodo noriu miego bet kaip nemiegu taip nemiegu
![]()
na pas jus velu jau LT sakyciau
pas mane dar tik 11val.
blem, šiandien koją dar labiau skauda, gal užspaudžiau kokią kraujagyslę ar ką, atrodo nusigriaužščiau aš ją kad tik praeitų skaudėt.. o dar varau į polikliniką kraujo ir sysiuko priduot. vėl baksnos adatom, paskutinį kartą kai ėjau kraujo priduot, paskui 3 savaites ranką skaudėjo
grazimama parašė:
o jums nera problemu su inkstais?gimda nespaudzia ju?gal jau zinot sawo leliu apytikslu svori ir lyti?
Laba nestumo metu as turiu problema su inkstu man lelius uzspaude net stenta state jau2narkozes turejau per stenta
grazimama parašė:
o jums nera problemu su inkstais?gimda nespaudzia ju?gal jau zinot sawo leliu apytikslu svori ir lyti?
ojj mamytes, kad priraset, tai priraset, tik nepaskaityk diena tai paskui nespesi....
as praeita savaite buvau 31sav su biskiuku tai mano lelius svere 1680g, kai pagalvoju liko 2men, tai jam dar dvigubai uzaugt reiktu..
tai kiek per diena kazi dabar jis uzauga
Labas rytas
Aš tragiškai blogai miegojau! Iki 3.15 bandžiau užmigt, bet taip rūgštingumas buvo sukilęs, kad teko keltis gerti vaistų... Tai pamiegojau iki pusės 8 ir teko keltis, atai brolis sirguliuoja, atvažiavau paslaugyt
Tai va blynų prikepiau, pavalgėm, dabar, matyt, žaisim su mašinom
(jam 3 metai). Nebloga čia man repeticija likus pora mėn., taip sakant, kaip ir praktika...
Sandia parašė:
ojj mamytes, kad priraset, tai priraset, tik nepaskaityk diena tai paskui nespesi....as praeita savaite buvau 31sav su biskiuku tai mano lelius svere 1680g, kai pagalvoju liko 2men, tai jam dar dvigubai uzaugt reiktu..
tai kiek per diena kazi dabar jis uzauga
Hm, man tai nepasako, kiek sveria mano mergina, tik pasako, kad viskas gerai, viskas normą atitinka
Būtų įdomu, galėčiau gal jau orientuotis, kokio svorio gims...
Jinta parašė:
Labas rytasAš tragiškai blogai miegojau! Iki 3.15 bandžiau užmigt, bet taip rūgštingumas buvo sukilęs, kad teko keltis gerti vaistų... Tai pamiegojau iki pusės 8 ir teko keltis, atai brolis sirguliuoja, atvažiavau paslaugyt
Tai va blynų prikepiau, pavalgėm, dabar, matyt, žaisim su mašinom
(jam 3 metai). Nebloga čia man repeticija likus pora mėn., taip sakant, kaip ir praktika...
![]()
as savo dicki nuvedu i darza, kartais dar einu pamiegot.... o su masinom zaist kaip man atisboooodooo...
nu jei pagal prognozes bus brolis, tai su antru siuo klausimu gal jau dickis pades
O, tai jau bus lengviau, padės auginti :))) Bet gaila mažokas dar, tai vienų dar nepaliksi. Na jo, man mašinos irgi ne itin patinka, bet jau geriau, nei kad sėdėtume akis įmerkę į kompą. Ir tai, jam patinka tik "Ratai". Kitų filmukų nepripažįsta ;D
Žinai, o niekad kažkaip ir nepažiūrėjau, ką ten įrašo, galvojau kokius tik kraujo duomenis, vistiek nesuprasčiau
Tai reiks grįžus pasižiūrėti.
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai