Nonita03 parašė:
Nu bet sekasi jums.. mano vyras sakė jau, kad gal mano daktaras koks iškrypęs, nes dar nebuvo vizito, kad "paskraidyti" netektų...![]()
tai vat vat na pas mane moteris,bet irgi kikviena karta paziuri ten
Nonita03 parašė:
Nu bet sekasi jums.. mano vyras sakė jau, kad gal mano daktaras koks iškrypęs, nes dar nebuvo vizito, kad "paskraidyti" netektų...![]()
tai vat vat na pas mane moteris,bet irgi kikviena karta paziuri ten
augrem parašė:
as kazkaip nebijau tos kedutes,jin niekada nedare,kad man skaudetu,o seip jauciu jin pati jau priprato ziuret i mane ten nuoga,nieko naujo ten jau nebepamatys;)
is pradziu pirmais kartais buvo nejauku ,bet ir as pati jau pripratau prie jos
![]()
na taip nieko ten nepamatys:)) bet kazkaip man tai nepatinka kai ten ziuri, tikrina ir pan
medu parašė:
mane irgi tik vieną kart sodino, kažkaip tikėjausi kad šį vizitą sodins, bet nesodino![]()
Už tai sekantį sakė darys tą tepinėlį, tai nežinau net pas ką sėsiu ant kedėsnes sakė siunčia į ligoninę, ten daro ta tyrimą. nenoriu pakliūt pas vyrą, bijau
![]()
Nebijok vyrai net svelnesni
is patirties sakau
augrem parašė:
as labiau bijau adatu,o ypac kai krauja ima tikrint,zinokit net apsiverkiu is baimes adatoms![]()
iš manęs irgi visada juokias kad ateinu drebančiom rankom kai reik kraujuką priduot
Kristina_P parašė:
Man idomu ar man vienai cia taip durnai yra uzeja ar visomnestukem pasitaiko :DD jau kelinta diena istisai jauciuosi alkana, kad ir dbr suvalgiau didziausia lekste makaronu su suriu farsu ir padazu, po to is po kr likusi zemaiciu blyna ir 4 bandeles su karamele... ir dbr jauciuos kaip net nevalgiusgaleciau dar tiek pat sukirst
![]()
Ne tau vienai taip..... as katik isimeciau 2 cepelinus.... ir esu 100% tikrai kad uz valandos vel valgyt noresiu
Kristina_P parašė:
Beje mielosios mano, kokiais kulinariniais sedevrais snd lepinot savo vyrus/seima?![]()
oi dar nieko negaminau
,pramiegojau iki 2h
po to tvarkiausi namus iki dbr;DDD tai nzn gal snd apseisim su arbata ir karstais sumustineis
augrem parašė:
oi dar nieko negaminau,pramiegojau iki 2h
po to tvarkiausi namus iki dbr;DDD tai nzn gal snd apseisim su arbata ir karstais sumustineis
![]()
mmm karsti sumustiniai niamu!!! taip noreciau bet su rukyta desra nlb skanu o slapenkes tyngiu eit i parduotuve pirktis ;DD
Kristina_P parašė:
Beje mielosios mano, kokiais kulinariniais sedevrais snd lepinot savo vyrus/seima?![]()
maniškis tai į darbą įšėjo, tai išviriau grikių ir iškepiau kepsniukų iš nugarinės. O ant grįžimo sakiau ką nors sugalvosiu dar, bet kažkaip nelabai sekasi man ties tuom
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai