mergyyycckkkaa parašė:
Sveiko mamytesEsu is Kauno. Prisijungiu prie jusu pasnekesiu ;) Neseniai susigyvenau su mintimi apie dvynukus, todel nusprendziau paieskoti mamyciu su tokia pacia busima patirtimi
![]()
Sveika prisijungus, kiek Jums laiko?
mergyyycckkkaa parašė:
Sveiko mamytesEsu is Kauno. Prisijungiu prie jusu pasnekesiu ;) Neseniai susigyvenau su mintimi apie dvynukus, todel nusprendziau paieskoti mamyciu su tokia pacia busima patirtimi
![]()
Sveika prisijungus, kiek Jums laiko?
mergyyycckkkaa parašė:
Metu man 25, dvyniai neidentiskinezinau tiksliu tu terminu, tik zinau kad atskirose placentose, tai kaip suprantu neidentiski
kokie pas pacias ? gal jau ir lyti zinot ? As jau nekantrauju suzinot :))) laiko 3.5 men
![]()
Pas mane ir atskirose placentose, ir taip jie neidentiški
pas mane lyg porytė
na, kad berniukas tai 100% sakė, o kitas gerai nepasirodė, bet kiek ėjo matyt, tai sako ko gero mergaitė, bet negarantavo
aš ir labai nekantravau sužinot lytį vaikučių
:)))
zujzuj parašė:
sveika prisijungusina kaip sureagavai i tokia gera zinia?
![]()
Oij, gavau soka kai suzinojau
Is pradziu galvojau kad gine juokauja, nes niekada gyvenime net nepasvajojau apie tai
Tikimybiu jokiu genetiskai nezinojom, nei is vieno puses, (dabar tik issiaiskinom kad vis del to vyro giminej yra), tai ir galvojau kad juokauja
O pasirodo ne
Tai kokias dvi savaites dar netikejau, bet dabar jau susitaikiau su tuo kad pilvuke du leliai :)) Kaip pati ?
mergyyycckkkaa parašė:
Metu man 25, dvyniai neidentiskinezinau tiksliu tu terminu, tik zinau kad atskirose placentose, tai kaip suprantu neidentiski
kokie pas pacias ? gal jau ir lyti zinot ? As jau nekantrauju suzinot :))) laiko 3.5 men
![]()
pas mus irgi neidentiski, turesim poryte
jolivalu parašė:
Pas mane ir atskirose placentose, ir taip jie neidentiškipas mane lyg porytė
na, kad berniukas tai 100% sakė, o kitas gerai nepasirodė, bet kiek ėjo matyt, tai sako ko gero mergaitė, bet negarantavo
aš ir labai nekantravau sužinot lytį vaikučių
:)))
Na man atrodo poryte fainiausias variantas
Dar nesupykciau jei dvi paneles butu
Niu o berniuku jei abieju susilaukciau tai tikriausiai vis tiek ryzciaus dar karta gimdyt, del
Labai jau neligybe seimos butu, 4 vyrai ir as viena :))) Pirmi leliukai ?
Dovile__ parašė:
pas mus irgi neidentiski, turesim poryte![]()
Poryte - super
tikiuosi ir pas mane poryte gyvena :))))
mergyyycckkkaa parašė:
Poryte - supertikiuosi ir pas mane poryte gyvena :))))
tai as manau kai neidentiski, gal dazniausiai ir porytes buna
Dovile__ parašė:
tai as manau kai neidentiski, gal dazniausiai ir porytes buna![]()
Nezinau net, as cia skaiciau skaiciau apie tuos dvynukus visokius, bet reziume taip ir nesupratau
man atrodo buna visaip
Na bet aisku tikiuosi geriausio, o kad ir kas gims
:))))
mergyyycckkkaa parašė:
Nezinau net, as cia skaiciau skaiciau apie tuos dvynukus visokius, bet reziume taip ir nesupratauman atrodo buna visaip
Na bet aisku tikiuosi geriausio, o kad ir kas gims
:))))
as lb nedaug atveju zn kad kai neidentiski vaikai, kad gimsta tos paties lyties
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai