zibuokle02 parašė:
mes su vyru jau bus 15m.kaip kartu sausi ir 13kaip vede. buvo visokiu kriziu. is savo patirties galiu pasakyti, kad ne meile, bet isimylejimas praeina per 3m., o tada ateina meile, arba ne..![]()
del lovos viska suprantu, nesijauciu as nuolat pavargusi,stipri esu.ir miegu nedaug.tik kelis kartus per visa ta laika buvau nuejusi diena pamiegoti. bet noro tai irgi nera. vyras pasijuokia, kad gavau ko norejau ir dabar nebereikia man nieko. as tai labai bijojau.po P bijau visko. bet mano vyras supratingas, jam ir metu jau 41. sake, kad tik man butu gerai-jis su viskuo sutinka. neaskau, kad nieko nera. karta per savaite ar 10d. ''prisiruosiu'', bet negaledavau atsipalaiduoti iki paskutinio karto. budavau isitempusi. paskutini k.jau kazkaip isdrisau ir as kazka jausti. as vis prisimenu meiles nakti kelios d. pries P. tikrai buvo laaabai gera.vis pagalvoju ar ne per gera.. tai ko gero del to ir bijau.
nuostabus busimieji teveliai![]()
zinot, gerai kad yra moteru, kurios pasidalina savo patirtimi, isgyvenimais , skaitau ir galvoju kad jusu zodziai grazus ir vertingi