Fupse parašė:
Sveikos mamytesvisai neblogai miegojau, net i wc neatsikeliau, eisiu arbateles pasidaryti su medum, nes ir as siektiek persalus,dar vakar buvau su sergancia drauge, neilgai,bet vistiek bijau uzsikresti,tai imsiuos is anksto visu priemoniu
![]()
kas del tu psichiatrijos ligoniniu,tai taip,teismas is ju ir is mano poliklinikos reiklalaus korteliu,ir pazymu ar esu gydyta, savarankiskai tokios pazymos neisduodamos ir teismui teikti duomenis apie psichikos bukle neturiu teises nei as nei jis,tai kad noreciau pamatyti jo israiska,kai gaus ieskini uz smeizta ir melagingus parodymus, tikrai perdrasiai pasielge. Na as siuo metu lankausi pas psichologe,bet pradejau lankytis kai paliko vyras,kad padetu visa tai isgyventi ir suprasti,gal jis man ir nori tai prikisti,bet juk jau po vestuviu pradejau lankytis, o jis nori pripazinti santuoka negaliojancia del esmines klaidos,kad nuslepiau psichine liga ir tvirtina,kad po vestuviu prisipazinau,kad esu gydyta ne karta ligonineje, nesuvokiama man,kaip taip galima meluoti,jei to nebuvo ir nesu taip sakius.....tai kad nieko jis nepasieks savo tusciais kaltinimais. Manau cia mama pasidarbavo, itikino,kad as ligone,nes jinai butent taip mane isvadino ir prirase ieskiny durnelis pasikarsciaves,ten tiek melo ir viskas taip neapgalvota, tiesa tik viena,kad susipykom ir iskeliau isterika, o visa kita....tvirtina,kad po to barnio savaite negalejo i darba iseiti,nes as jam iskart rasydavau,kad nusizudysiu, ziaurus melas,nes jis mane paliko ir isvaziavo su visais daiktais,kuriuos atvaziavo susirinkti su visa seima ta pacia diena kai susipykom,tikriausiai kuo baisiau prirase,kad tik isskirtu, bet tai juk tik jo zodziai, tokiu dalyku neirodys,nes to nebuvo,tai kam sitaip meluoti....nesuprantu kaip gyvenau su juo ir nemaciau kokie jie is tikruju siaubingi siuksles
dabar tikrai apsisprendziau,sutiksiu su psichologes pasiulymu rasyti straipsni,nes noriu teisybes
![]()
O zinai,ka jis cia raso del psichines ligos..ka tu ji apkaltinsi..jis ne spaudoje paskelbe ar dar kur..o parase ieskinyje,tai sakys,kad jis taip mane,nes susidare toki ispudi is jusu pokalbiu ar pan. Cia su seimyniniais konfliktais nera taip paprasta ir teismai ne to yra mate. As asmeniskai duociau durniui kelia,nes ne jis dabar svarbiausias cia.
dabar tikrai apsisprendziau,sutiksiu su psichologes pasiulymu rasyti straipsni,nes noriu teisybes