adriuke parašė:
senukuose 40 proc nuolaida
man senukuose neapsimoka pirkt, nes turiu nuolaidu kupona rimi tai iseis pigiau
tiesiog galvoju ar verta pirkt, o gal koki kita zaisla geriau
adriuke parašė:
senukuose 40 proc nuolaida
man senukuose neapsimoka pirkt, nes turiu nuolaidu kupona rimi tai iseis pigiau
tiesiog galvoju ar verta pirkt, o gal koki kita zaisla geriau
ieva6891 parašė:
Merginos, sakykit, ar nuo geležies gali vaikas viduriuoti? Geriam ferum lek sirupa
Gelezis labiau kietina pilvuka, bet kiek skaicius informacini lapeli tai raso kad gali buti viduriavimas kaip salutinis poveikis... pati asmeniskai nesusidurus..
SniegoKaralienė parašė:
Labuka. kas turite FP suniuka ar zaidzia vaikas su juo? ar verta pirkti?![]()
![]()
mes turim, gavo dovanu per gimtadieni, groja ten daineles, labai grazios, siaip patinka jai, sypsos, jis toks daugiau pasimokint ka, nera kad zaistu istisai, bet jei su nuolaida pirkt manau verta
princesita parašė:
mes turim, gavo dovanu per gimtadieni, groja ten daineles, labai grazios, siaip patinka jai, sypsos, jis toks daugiau pasimokint ka, nera kad zaistu istisai, bet je…
nupirksiu, tikiuosi patiks
SniegoKaralienė parašė:
nupirksiu, tikiuosi patiks![]()
visiems skirtingai, maniskei patiko
Vis ruošiuosi paklausti berniukų mamyčių, bet pamirštu. Paskutinį kartą kai buvom pas gydytoją, ji mums parodė, kaip prižiūrėti reikia (atseit taip reik daryt nuo metukų) berniukų pimpaliukus., t.y., kaip atsmaukti apyvarpę ir pavalyti. Grįžus namo ir išmaudžius mažių bandžiu taip padaryti, bet neišėjo man. Blyn, bijau pati aš ten lįsti. Tikrai tai būtina daryti?
princesita parašė:
visiems skirtingai, maniskei patiko![]()
Mūsiškis iš to šuniuko išmoko rodyti, koks jis didelis. Svarbiausia, ad mes jam nerodėm ir nesakėm nieko panašaus, o žiūriu vieną diena, kad vaikas kelia rankytes ir viršų, kai šuniukas sako tuos žodžius. O kai sako, kad aš tave myliu, apsikabina šuniuką. MAnau, akd geras daiktas, tik kaip ir viskas atsibosta
ieva6891 parašė:
Vis ruošiuosi paklausti berniukų mamyčių, bet pamirštu. Paskutinį kartą kai buvom pas gydytoją, ji mums parodė, kaip prižiūrėti reikia (atseit taip reik daryt nuo m…
Na mūsų pediatrė nieko nesakė...
bet ji tokia lėva, kai paklausi, tai ir gausi, pati nieko nepasako. Eisim po skiepo iš jos
ieva6891 parašė:
Vis ruošiuosi paklausti berniukų mamyčių, bet pamirštu. Paskutinį kartą kai buvom pas gydytoją, ji mums parodė, kaip prižiūrėti reikia (atseit taip reik daryt nuo m…
walyti butina, nes gali prisikaupt neswarumu, juk ten nieko sudetingo, nereikia iki galo atidaryt, as atsmaukiu wandeni dar kai buna, papalunuir wiskas. o jei buna kazko tai su ausu krapstuku iswalau,
Ir as taip pat plaunu, vandeni lengviau atsitraukia ta odyte, o ir per prievarta traukt jos nereikia, tik tiek kiek atsitraukia
o taip plauti ir valyti butina, nes turiu pavyzdi, viena mamyte nedare taip, ir kai vaikui buvo 4 metukai berots pradejo jai sakyti kad jam skauda jo peliuka, ji nuvede pas daktara gavo bart uz tai kad nevale, nes vaikui gavosi uzdegimas! Vat tai va
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai