Braske12 parašė:
Sumoka,bet daktarui kartais i kisenele reikia;)
o jei i kisene neduosit, kreivai prapjaus ?
Braske12 parašė:
Sumoka,bet daktarui kartais i kisenele reikia;)
o jei i kisene neduosit, kreivai prapjaus ?
Errrikiux parašė:
o jei i kisene neduosit, kreivai prapjaus ?![]()
Tai va bijau kad kreivai nebutu
Braske12 parašė:
Tai va bijau kad kreivai nebutu![]()
Braske12 parašė:
o tai kas tave žada operuot? su kuo susitarei?
Braske12 parašė:
Tai paklauskite, nuo kiek daktarui rankos nebedreba
aistyte22 parašė:
sveikinimai mamytei !! kaip as dziaugiuos uz tave del to spaudimo, kad daugiau nebesikankinsi
man tai vis dar jis yra, tai irgi galvoju kad kai pag…
Zinok kaip ranka nueme ir spaudima ir remeni
pamatysi viskas bus gerai
vaidila parašė:
Sveika,mano dukrytes Odele taip pat labai sausa.Visas pilvukas net odeles atplaiselem nusetas.tai gydytoja patare tept alyvuogiu aliejumi.
I as girdejau, kad nepatartina tept alyvuogiu aliejum, tik darzoviu aliejum. Cia del galimos elergijos ar kazkaip pan
Labas mamytes buvau kiek atitrukusi nuo temos su mazyliu gtyzom atgalbi ligonine po lempom gulejo sunelis gelta auksta buvo... SVEIKINIMAI VISIEMS LELIUKAMS IR JU TEVELIAMS GIMUSIEMS SPALI!!!
viena mamyte klause kuo skiriasi civic centras nuo cauncil pas mus mieste tai bendras pastatas.
Mes tai pat turime sausa besilupancia odele o po tos lempos tai dar labiau issausejo helth visitor patare mums neskubet griebtis kremu o nusipirkt naturalu alyvuogiu alieju ipilt ji I vandeneli ir su tamponeliu vatos apvalyti sausas vietas. Sake einant I lauka galima veideli patept. Na super mums labai padeda
gitali777 parašė:
Labas mamytes buvau kiek atitrukusi nuo temos su mazyliu gtyzom atgalbi ligonine po lempom gulejo sunelis gelta auksta buvo... SVEIKINIMAI VISIEMS LELIUKAMS IR JU T…
Kokia super jusu visitor,tikiuosi ir pas mus tokia bus...
orka115 parašė:
Na cia jau planuok neplanavusMes irgi "stovėjom" spalinuku gretose norejom ir anksciau, ir greiciau, po to dziugavom, kad spalio men gimsim (atseit i darzeli no…
Tai as nieko ir nesakau kada bus tada nors gal norisi vienaip bet kada ateis tada ir priimsim nes labai laukiam svarbu kad viskas ok butu.
be to sian kamstis isejo tai db pergyvenu kad tikrai suprasciau kada atejo laikas i gimdykla vaziuot. As nepergyvenu tiek del pacio gimdymo kiek del to kad suprasciau kada i gimdykla vaziuot.
juk ne visom vsndenys bega ir ne visom skausmingi saremiai buna. Na bet tikiuosi kad bus viskas ok
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai